Faksien siirto toiseen faksilaitteeseen

Vastaavat mallit:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Sinun on määritettävä nimitunnus ennen faksien siirtämistä toiseen faksilaitteeseen.

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Huolto]>[Tiedonsiirto]>[Faksinsiirto].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetukset] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Jos LCD-näytöllä näkyy [Ei fakseja], laitteen muistissa ei ole enää jäljellä fakseja. Paina [Sulje]. Paina image.
    • Anna numero, johon faksit lähetetään edelleen.
  3. Paina [Faksin käynnis.].