Koti > Faksi > Faksin lähetys > Saman faksin lähettäminen usealle vastaanottajalle (sarjalähetys)

Saman faksin lähettäminen usealle vastaanottajalle (sarjalähetys)

Vastaavat mallit:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Sarjalähetysominaisuudella voit lähettää saman faksin useisiin faksinumeroihin samanaikaisesti.
  • Samaan sarjalähetykseen voi sisältyä ryhmiä, osoitekirjan numeroita ja enintään 50 manuaalisesti valittua numeroa.
  • Osoitekirjan numeroiden on oltava tallennettuina laitteen muistiin, ennen kuin niitä voi käyttää sarjalähetyksessä.
  • Ryhmänumeroiden on myös oltava tallennettuina laitteen muistiin, ennen kuin niitä voi käyttää sarjalähetyksessä. Ryhmän numerot sisältävät useita tallennettuja osoitekirjan numeroita soittamisen helpottamiseksi.

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

image

Jos et käyttänyt yhtään ryhmille tarkoitetuista osoitekirjan numeroista, voit lähettää fakseja niin moneen paikkaan kuin laitteesi tukee. Katso lähetyspaikkoja koskevia tietoja kohdasta imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Määritykset

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [Faksi].
    image
    Jos Faksin esikatselu -asetuksena on [Kyllä], paina image[Faksi]>[Faksien lähetys].
  3. Paina image[Valinnat]>[Ryhmälähetys].
  4. Paina [Lisää numero].
    Sarjalähetykseen voidaan lisätä numeroita seuraavilla tavoilla:
    • Paina [Lisää numero] ja anna numero LCD-näytön avulla.

Paina [OK].

image

Jos haluat tehdä lähetyksen sähköpostiosoitteeseen, paina image, syötä sähköpostiosoite ja paina [OK].

(Tietyissä malleissa internet-faksin tai skannaus sähköpostipalvelimeen -toiminnon käyttö edellyttää internet-faksitoiminnon lataamista.)

• Paina [Lisää osoitekirjasta]. Tuo sarjalähetykseen lisättävä numero näkyviin pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image. Valitse sarjalähetykseen lisättävien numeroiden valintaruudut. Kun olet valinnut kaikki numerot, paina [OK].
    • Paina [Hae osoitekirjasta]. Syötä nimi ja paina [OK]. Paina nimeä tai nimen ensimmäistä kirjainta ja paina sitten numeroa, jonka haluat lisätä.
  5. Kun olet valmis, paina [OK].
    image
    Jos laitteessasi näkyy image, paina sitä.
  6. Paina [Faksin käynnis.]-painiketta.
    image
    • Laitteen käytettävissä olevan muistin määrä riippuu muistissa olevien töiden tyypeistä ja sarjalähetykseen käytetyistä numeroista. Jos teet sarjalähetyksen suurimpaan mahdolliseen määrään numeroita, et voi käyttää kaksoistoimintoa etkä ajastettua faksia.
    • Jos näyttöön tulee sanoma [Muisti täynnä], pysäytä työ painamalla image tai [Lopeta]. Jos olet jo skannannut useamman kuin yhden sivun, voit lähettää laitteen muistissa olevan osuuden painamalla [Lähetä heti].

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

image

Jos et käytä yhtään ryhmille tarkoitetuista osoitekirjan numeroista, voit lähettää fakseja sarjalähetyksenä jopa 350 eri numeroon.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [Faksi].
    image
    Jos Faksin esikatselu -asetuksena on [Kyllä], paina image[Faksi]>[Faksien lähetys].
  3. Paina [Valinnat]>[Ryhmälähetys].
  4. Paina [Lisää numero].
    Sarjalähetykseen voidaan lisätä numeroita seuraavilla tavoilla:
    • Paina [Lisää numero] ja anna numero LCD-näytön avulla.

Paina [OK].

image

Jos haluat tehdä lähetyksen sähköpostiosoitteeseen, paina image, syötä sähköpostiosoite ja paina [OK].

(Tietyissä malleissa internet-faksin tai skannaus sähköpostipalvelimeen -toiminnon käyttö edellyttää internet-faksitoiminnon lataamista.)

• Paina [Lisää osoitekirjasta]. Tuo sarjalähetykseen lisättävä numero näkyviin pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image. Valitse sarjalähetykseen lisättävien numeroiden valintaruudut. Kun olet valinnut kaikki numerot, paina [OK].
    • Paina [Hae osoitekirjasta]. Syötä nimi ja paina [OK]. Paina nimeä tai nimen ensimmäistä kirjainta ja paina sitten numeroa, jonka haluat lisätä.
  5. Kun olet valmis, paina [OK].
    image
    Jos laitteessasi näkyy image, paina sitä.
  6. Paina [Faksin käynnis.]-painiketta.
    image
    • Laitteen käytettävissä olevan muistin määrä riippuu muistissa olevien töiden tyypeistä ja sarjalähetykseen käytetyistä numeroista. Jos teet sarjalähetyksen suurimpaan mahdolliseen määrään numeroita, et voi käyttää kaksoistoimintoa etkä ajastettua faksia.
    • Jos näyttöön tulee sanoma [Muisti täynnä], pysäytä työ painamalla image tai [Lopeta]. Jos olet jo skannannut useamman kuin yhden sivun, voit lähettää laitteen muistissa olevan osuuden painamalla [Lähetä heti].