Käynnissä olevan sarjalähetyksen peruutus

Vastaavat mallit:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Voit sarjalähetyksen aikana peruuttaa lähetettävänä olevan faksin tai koko sarjalähetystyön.
  1. Paina image.
  2. Paina image.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat peruuttaa koko sarjalähetyksen, paina [Koko faksien ryhmälähetys].

Kun nestekidenäytössä näkyy [Peruuta työ?], paina [Kyllä].

• Voit peruuttaa senhetkisen työn painamalla valittavaa nimeä tai numeroa LCD-näytöllä.

Kun nestekidenäytössä näkyy [Peruuta työ?], paina [Kyllä].

• Jos haluat poistua peruuttamatta, paina image.