Home > Netwerk > Netwerkfuncties > Faxen via het internet (I-Fax) > Het Brother-apparaat voor e-mail of internetfax (I-Fax) configureren > Hoe op de computer wordt aangegeven dat een fax via internet is ontvangen

Hoe op de computer wordt aangegeven dat een fax via internet is ontvangen

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Wanneer een computer een internetfax ontvangt, is het faxdocument als bijlage toegevoegd aan een e-mailbericht. In de onderwerpregel van dit bericht wordt aangekondigd dat uw e-mailserver een internetfax heeft ontvangen. U kunt wachten tot uw Brother-apparaat de e-mailserver pollt of u kunt de e-mailserver handmatig pollen om de inkomende gegevens te ontvangen.