Home > Afdrukken > Gegevens rechtstreeks afdrukken vanaf een USB-flashstation > Een PRN-bestand aanmaken voor Direct Printing (Windows)

Een PRN-bestand aanmaken voor Direct Printing (Windows)

Deze instructies kunnen verschillen afhankelijk van uw afdruktoepassing en besturingssysteem.
  1. Selecteer het afdrukcommando in uw toepassing.
  2. Selecteer uw model en selecteer vervolgens de optie afdrukken naar bestand.
  3. Beëindig uw afdruktaak.
  4. Voer de vereiste informatie in om het bestand op te slaan.
    image

Als de computer u vraagt om alleen een bestandsnaam in te voeren, kunt u ook de map opgeven waarin u het bestand wilt opslaan door de mapnaam in te voeren (bijvoorbeeld: C:\Temp\FileName.prn).

Als een USB-flashstation op uw computer is aangesloten, kunt u het bestand direct op het USB-flashstation opslaan.