Home > Afdrukken > Gegevens rechtstreeks afdrukken vanaf een USB-flashstation > Gegevens direct afdrukken vanaf een USB-flashstation of digitale camera die massaopslag ondersteunt

Gegevens direct afdrukken vanaf een USB-flashstation of digitale camera die massaopslag ondersteunt

• Controleer of uw digitale camera is ingeschakeld.
  • Uw digitale camera moet van de PictBridge-modus naar de massaopslagmodus overschakelen.
BELANGRIJK
Om schade aan uw apparaat te voorkomen, mag u GEEN ander apparaat dan een digitale camera of USB-flashstation op de USB Direct-interface aansluiten.

Locatie USB-poort (Vooraanzicht)

Locatie USB-poort (Vooraanzicht)

Locatie USB-poort (achteraanzicht)

Locatie USB-poort (achteraanzicht)

De afbeelding met het achteraanzicht toont de MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910.

1. Uw USB-flashstation of digitale camera aansluiten op de USB direct-interface. Op het touchscreen wordt automatisch het USB-menu weergegeven om te bevestigen dat het USB-flashstation of de digitale camera correct is aangesloten.
    image
    • Als er zich een fout voordoet, wordt het USB-menu niet weergegeven op het touchscreen.
    • Wanneer het apparaat zich in de stand Diepe slaap bevindt, wordt er geen informatie op het touchscreen weergegeven, zelfs als u een USB-flashstation op de USB Direct-interface aansluit. Druk op het touchscreen om het apparaat te activeren.

• Als het beveiligd functieslot van uw apparaat ingeschakeld is, kunt u mogelijk niet afdrukken vanaf een USB-flashstation of een digitale camera.
    • (MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910) Als het apparaat u vraagt om de USB-poort te kiezen, selecteert u deze op het touchscreen.
  2. Druk op [Direct afdrukken].
  3. Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om het bestand dat u wilt afdrukken weer te geven en selecteert vervolgens het bestand.
    image
    Om een index af te drukken van de bestanden die op het USB-flashstation of op de digitale camera zijn opgeslagen, drukt u op [Afdr. Index] op het touchscreen. Druk op [Ja] om de gegevens af te drukken.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Druk op [Afdrukinstell.] om de instellingen te wijzigen. Ga naar de volgende stap.
    • Als u de standaardinstellingen wilt gebruiken, voert u het aantal exemplaren in en drukt u vervolgens op [Start].
  5. Selecteer de afdrukinstellingen die u wilt wijzigen:
    • [Afdrukkwaliteit]

• [Ladegebruik]

• [Papiersoort]

• [Papierform.]

• [Meer pag. afdr.]

• [Orientatie]

• [Tweezijdig]

• [Sorteren]

• [PDF-afdrukopties]

• [PDF aanp. aan pag.]

image
    Afhankelijk van het bestandstype worden een aantal van deze instellingen mogelijk niet weergegeven.
  6. Druk op [OK].
  7. Voer het gewenste aantal exemplaren in.
  8. Druk op [Start] om de gegevens af te drukken.
  9. Druk op image.
    BELANGRIJK
    Koppel het USB-flashstation of de digitale camera NIET los van de USB Direct-interface tot het apparaat klaar is met afdrukken.