Snelkoppelingen toevoegen

U kunt de fax-, kopieer-, scan-, internetverbindings- en appinstellingen die u het meest gebruikt als snelkoppelingen instellen. Later kunt u op de snelkoppeling drukken om deze instellingen toe te passen in plaats van ze handmatig opnieuw in te voeren.
image

Afhankelijk van uw model zijn sommige snelkoppelingmenu's mogelijk niet beschikbaar.

De volgende instructies beschrijven hoe u een kopieersnelkoppeling toevoegt. De stappen voor het toevoegen van een fax-, scan-, internetverbindings- of appsnelkoppeling zijn erg gelijkaardig.

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

1. Druk op image [Snelk.]. (Als image [Snelk.] wordt weergegeven.)
  2. Druk op een tabblad.
    image
    Veeg indien nodig om het tabblad weer te geven.
  3. Druk op een van de knoppen image om een nieuwe snelkoppeling toe te voegen.
  4. Druk op [Kopie].
  5. Druk op de gewenste vooraf ingestelde kopieerinstelling.
  6. Druk op image[Opties].
  7. Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om de beschikbare instellingen weer te geven en druk vervolgens op de instelling die u wilt wijzigen.
  8. Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om de beschikbare opties voor de instelling weer te geven en druk vervolgens op de gewenste optie.
    Herhaal deze twee stappen tot u alle gewenste instellingen en opties hebt geselecteerd.
  9. Wanneer u klaar bent met het wijzigen van de instellingen, drukt u op [OK]. (Als de knop [OK] wordt weergegeven.)
  10. Druk op [OK].
  11. Lees en bevestig de weergegeven lijst met instellingen die u hebt geselecteerd en druk vervolgens op [OK].
  12. Voer een naam voor de snelkoppeling in via de LCD en druk vervolgens op [OK].

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Druk op image [Snelk.]. (Als image [Snelk.] wordt weergegeven.)
  2. Druk op een tabblad.
    image
    Veeg indien nodig om het tabblad weer te geven.
  3. Druk op een van de knoppen image om een nieuwe snelkoppeling toe te voegen.
  4. Druk op [Kopie].
  5. Druk op > om de voorinstellingen voor kopiëren te openen.
  6. Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om de voorinstellingen voor kopiëren weer te geven en druk vervolgens op de gewenste voorinstelling voor kopiëren.
  7. Druk op [Opties].
  8. Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om de beschikbare instellingen weer te geven en druk vervolgens op de instelling die u wilt wijzigen.
  9. Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om de beschikbare opties voor de instelling weer te geven en druk vervolgens op de gewenste optie.
    Herhaal deze twee stappen tot u alle gewenste instellingen en opties hebt geselecteerd.
  10. Wanneer u klaar bent met het wijzigen van de instellingen, drukt u op [OK]. (Als de knop [OK] wordt weergegeven.)
  11. Druk op [Opslaan als snelk.].
  12. Lees en bevestig de weergegeven lijst met instellingen die u hebt geselecteerd en druk vervolgens op [OK].
  13. Voer een naam voor de snelkoppeling in via de LCD en druk vervolgens op [OK].