Home > Kopiëren > Gekopieerde afbeeldingen vergroten of verkleinen

Gekopieerde afbeeldingen vergroten of verkleinen

Selecteer een vergrotings- of verkleiningspercentage om uw gekopieerde gegevens een ander formaat te geven.
image
  1. Plaats uw document.
  2. Druk op image [Kopie].
  3. Voer het aantal kopieën in.
  4. Druk op [Opties]>[Vergr./verklein].
  5. Druk op de gewenste optie.
  6. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als u [Vergroten] of [Verkleinen] selecteert, drukt u op het vergrotings- of verkleiningspercentage dat u wilt gebruiken.
    • Als u [Aangepast(25-400%)] selecteert, drukt u op image(backspace) om het weergegeven percentage te wissen, of drukt u op image om de cursor te verplaatsen, en voert u vervolgens een vergrotings- of verkleiningspercentage tussen [25] en [400] in.

Druk op [OK].

• Als u [100%] of [Auto] heeft geselecteerd, gaat u naar de volgende stap.
    image
    • [Auto] stelt het apparaat in om de mate van verkleinen te berekenen dat het best past bij het papierformaat.

• [Auto] is alleen beschikbaar wanneer u de ADF (automatische documentinvoer) gebruikt.

7. Druk op [OK] wanneer u klaar bent. (Als de knop [OK] wordt weergegeven.)
  8. Druk op [Start].