Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Gebruik het draadloze netwerk > Uw apparaat voor een draadloos netwerk configureren met de drukknopmethode van Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Uw apparaat voor een draadloos netwerk configureren met de drukknopmethode van Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Gerelateerde modellen:DCP‑L5510DW / MFC‑L5710DW / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
OPMERKING

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

De draadloze netwerkverbinding kan alleen worden gebruikt wanneer de optionele draadloze module geïnstalleerd is.

Als uw draadloze toegangspunt/router WPS (PBC: Push Button Configuration) ondersteunt, kunt u WPS gebruiken via het bedieningspaneelmenu op het apparaat om de instellingen voor uw draadloos netwerk te configureren.

1. Druk op image[Instellingen]>[Alle instellingen]>[Netwerk]>[WLAN(Wi-Fi)]>[WPS/drukknop].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Wanneer [WLAN inschakelen?] verschijnt, drukt u op [Ja].
    Hiermee wordt de installatiewizard voor het draadloze netwerk gestart. Druk op [Nee] om te annuleren.
  3. Wanneer [Start WPS op uw draadloze toegangs- punt/router en druk op [OK].] weergegeven wordt op het touchscreen, drukt u op de WPS-knop op uw draadloze toegangspunt/router. Druk vervolgens op [OK] op het apparaat. Uw apparaat detecteert automatisch uw draadloze toegangspunt/router en probeert verbinding te maken met uw draadloze netwerk.
Als uw draadloos apparaat correct is verbonden, wordt [Verbonden] weergegeven op het LCD-scherm. Druk op [OK] en vervolgens op image.

De installatie van het draadloze netwerk is nu voltooid. Voor de installatie van de drivers en de software die nodig zijn voor het gebruik van het apparaat, gaat u naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com/downloads.