Groepsverzending annuleren

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Tijdens het groepsverzenden kunt u de fax die nu wordt verzonden of de hele groepsverzendingstaak annuleren.
  1. Druk op image.
  2. Druk op image.
  3. Voer een van de volgende stappen uit:
    • Om het hele groepsverzenden te annuleren, drukt u op [Volledige zending].

Als [Taak annuleren?] op het LCD-scherm wordt weergegeven, drukt u op [Ja].

• Als u de huidige taak wilt annuleren, drukt u op de LCD op de naam of het nummer dat wordt gekozen.

Als [Taak annuleren?] op het LCD-scherm wordt weergegeven, drukt u op [Ja].

• Om te verlaten zonder te annuleren, drukt u op image.