Home > Beveiliging > Beveiligd functieslot 3.0 gebruiken > Voor u Secure Function Lock 3.0 gebruikt

Voor u Secure Function Lock 3.0 gebruikt

Gebruik Beveiligd functieslot om wachtwoorden te configureren, paginalimieten voor bepaalde gebruikers in te stellen en hun toegang te verlenen tot enkele of alle functies die hier worden vermeld.

U kunt de volgende instellingen voor Beveiligd functieslot 3.0 configureren of wijzigen met behulp van Beheer via een webbrowser:

• Afdrukken

Hieronder vallen ook afdruktaken die via AirPrint, Brother iPrint&Scan en Brother Mobile Connect worden verzonden.

Als u de aanmeldnaam van gebruikers vooraf registreert, hoeven de gebruikers hun wachtwoorden niet in te voeren wanneer ze de afdrukfunctie gebruiken.

• Kopie
  • Scannen

Hieronder vallen ook scantaken die via Brother iPrint&Scan en Brother Mobile Connect worden verzonden.

• Ontvangen (alleen ondersteunde modellen)
  • Verzenden (alleen ondersteunde modellen)
  • Rechtstreeks afdrukken met USB (alleen ondersteunde modellen)
  • Scannen naar USB (alleen ondersteunde modellen)
  • Web Connect (alleen ondersteunde modellen)
  • Apps (alleen ondersteunde modellen)
  • Paginalimiet
  • Paginatellers
  • Kaartnummer (NFC ID) (alleen ondersteunde modellen)

Als u de kaart-ID's van gebruikers vooraf registreert, kunnen geregistreerde gebruikers het apparaat activeren door het NFC-symbool op het apparaat aan te raken met hun geregistreerde kaarten.

image

Modellen met touchscreen-LCD-scherm:

Wanneer Beveiligd functieslot ingeschakeld is, gaat het apparaat automatisch in de openbare modus en wordt een deel van de functionaliteit van het apparaat beperkt tot bevoegde gebruikers. Als u de beperkte functies van het apparaat wilt gebruiken, drukt op image, waarna u uw gebruikersnaam selecteert en uw wachtwoord invoert.