Home > Beveiliging > Beveiligd functieslot 3.0 gebruiken > Secure Function Lock 3.0 configureren met Beheer via een webbrowser

Secure Function Lock 3.0 configureren met Beheer via een webbrowser

1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van apparaat" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van apparaat" staat voor het IP-adres van het apparaat).

Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
  4. Ga naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Beheerder > Functie gebruikersbeperking of Beperkingsbeheer.
    image
    Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
  5. Selecteer Beveiligd functieslot.
  6. Klik op Indienen.
  7. Klik op het menu Beperkte functies .
  8. Typ een groepsnaam of gebruikersnaam in het veld Gebruikerslijst / Beperkte functies.
  9. Vink in de kolom Afdrukken en de andere kolommen een selectievakje aan of uit om de weergegeven functie toe te staan of te beperken.
  10. Als u de paginalimiet wilt configureren, schakelt u het selectievakje Aan in de kolom Paginalimiet in en typt u het maximumaantal in het veld Max. pagina's.
  11. Klik op Indienen.
  12. Klik op het menu Gebruikerslijst.
  13. Voer in het veld Gebruikerslijst de gebruikersnaam in.
  14. Typ een wachtwoord in het veld Wachtwoord.
    image
    Hoeveel tekens u kunt gebruiken, hangt af van uw model.
  15. (DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910) In het veld E-mailadres voert u het e-mailadres van de gebruiker in (op bepaalde modellen beschikbaar).
  16. Als u de kaart-ID van de gebruiker wilt registreren, voert u het kaartnummer in het veld Kaartnummer (NFC ID) in (op bepaalde modellen beschikbaar).
  17. Selecteer Gebruikerslijst / Beperkte functies in de vervolgkeuzelijst voor elke gebruiker.
  18. (Voor MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)Selecteer Startscherm in de vervolgkeuzelijst voor elke gebruiker.
  19. Klik op Indienen.
image
In het menu Beveiligd functieslot kunt u ook de instellingen voor het blokkeren van gebruikers instellen.