Home > Apparaat-instellingen > De instellingen van uw apparaat wijzigen met Beheer via een webbrowser > Een aanmeldwachtwoord voor Beheer via een webbrowser instellen of wijzigen

Een aanmeldwachtwoord voor Beheer via een webbrowser instellen of wijzigen

Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd". Het verdient aanbeveling het standaardwachtwoord onmiddellijk te wijzigen om ongeautoriseerde toegang tot het apparaat te voorkomen.
  1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van apparaat" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van apparaat" staat voor het IP-adres van het apparaat).
    Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

image
    • Als u een DNS (domeinnaamsysteem) of een NetBIOS-naam gebruikt, kunt u in plaats van het IP-adres een andere naam invoeren zoals "GedeeldePrinter".

Voorbeeld: https://GedeeldePrinter

• Als u een NetBIOS-naam inschakelt, kunt u ook de naam van het knooppunt gebruiken.

Voorbeeld: https://brn123456abcdef

• De NetBIOS-naam staat in het rapport van de netwerkconfiguratie.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als u voordien een eigen wachtwoord hebt ingesteld, voert u dit in en klikt u vervolgens op Log in.
    • Als u voordien geen eigen wachtwoord hebt ingesteld, voert u het standaard aanmeldwachtwoord in en klikt u op Log in.
  4. Ga naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Beheerder>Wachtwoord aanmelding.
    image
    • Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".

• Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
  5. Als u het wachtwoord wilt wijzigen, typt u uw huidige wachtwoord in het veld Oud wachtwoord invoeren.
  6. Volg de aanwijzingen in het scherm voor Wachtwoord aanmelding en typ uw nieuwe wachtwoord in het veld Invoeren: nieuw wachtwoord.
  7. Typ het nieuwe wachtwoord nogmaals in het veld Bevestigen: nieuw wachtwoord.
  8. Klik op Indienen.
    image
    In het menu Wachtwoord aanmelding kunt u ook de blokkeerinstellingen instellen.