Home > Fax > Telefoondiensten en externe apparaten > Externe en tweede toestellen > Een extern of tweede toestel aansluiten

Een extern of tweede toestel aansluiten

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

U kunt een afzonderlijke telefoon op uw apparaat aansluiten zoals in onderstaande diagram getoond.

image
image

Sluit de externe telefoon aan met een kabel van maximaal drie meter.