Home > Fax > Telefoondiensten en externe apparaten > Externe en tweede toestellen > Bediening vanaf externe en tweede toestellen

Bediening vanaf externe en tweede toestellen

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Als u een faxoproep op een tweede toestel of externe telefoon beantwoordt, kunt u uw apparaat de oproep doen ontvangen door de code voor activeren op afstand te gebruiken. Als u op de code voor activeren op afstand *51 drukt, begint het apparaat met het ontvangen van de fax.

Als het apparaat een telefoonoproep beantwoordt en een dubbel belsignaal laat horen zodat u kunt overnemen, kunt u de oproep beantwoorden op een tweede toestel door op de code voor deactiveren op afstand te drukken #51 te drukken.

Als u een oproep beantwoordt en er zich niemand op de lijn bevindt:

U ontvangt een handmatige fax.

Druk op *51 en wacht op het getjirp of tot de LCD [Ontvangst] weergeeft en hang vervolgens op.

image

U kunt ook de functie Fax waarnemen gebruiken zodat uw apparaat automatisch de oproep beantwoordt.