Home > Papierverwerking > Papierinstellingen > De papierlade voor afdrukken selecteren

De papierlade voor afdrukken selecteren

Wijzig de standaardlade van het apparaat voor het afdrukken van kopieën, ontvangen faxen en afdruktaken vanaf uw computer.
image
DCP-modellen bieden geen ondersteuning voor het versturen van faxen.
  1. Druk op image [Instellingen]>[Alle instellingen]>[Standaardinst.]>[Lade-instelling].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om de optie [Ladegebruik: Kopiëren], [Ladegebruik: Faxen] of [Ladegebruik: Afdrukken] weer te geven en druk vervolgens op de gewenste optie.
  3. Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om de gewenste optie weer te geven en druk erop. Als u bijvoorbeeld de optie [MF>L1] selecteert, gebruikt het apparaat papier uit de multifunctionele lade tot deze leeg is en vervolgens uit Lade 1.
  4. Druk op image.
    image
    • Als u een kopie maakt met behulp van de ADF (automatische documentinvoer) en prioriteit geeft aan meerdere lades, zoekt het apparaat de lade met het meest geschikte papier en neemt papier uit die lade.
    • Als u een kopie maakt met de glasplaat, wordt uw document gekopieerd met de lade met hogere prioriteit, zelfs als een andere papierlade beter geschikt papier bevat.
    • (Voor modellen met een faxfunctie) Gebruik de volgende papierformaten voor het afdrukken van faxen: Letter, A4, Legal, Folio, Mexico Legal of India Legal. Als geen enkele lade een geschikt papierformaat bevat, slaat het apparaat ontvangen faxen op en wordt [Ongeldig formaat] weergegeven op het touchscreen.
    • (Voor modellen met een faxfunctie) Als er geen papier meer aanwezig is in de lade en er zich ontvangen faxen in het geheugen van het apparaat bevinden, wordt [Geen papier] weergegeven op het touchscreen. Plaats papier in de lege lade.