Home > Papierverwerking > Papierinstellingen > Het papierformaat en de papiersoort wijzigen

Het papierformaat en de papiersoort wijzigen

Wanneer u een ander papierformaat en -type in de lade plaatst, moet u ook de instelling voor het papierformaat en -type op het LCD-scherm van het apparaat wijzigen.
  1. Druk op image [Instellingen]>[Alle instellingen]>[Standaardinst.]>[Lade-instelling]>[Papiersoort].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Druk op de gewenste optie.
  3. Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om de opties voor de papiersoort weer te geven en druk vervolgens op de gewenste optie.
  4. Druk op image.
  5. Druk op [Papierform.].
  6. Druk op de gewenste optie.
  7. Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om de opties voor het papierformaat weer te geven en druk vervolgens op de gewenste optie.
  8. Druk op image.