De datum en tijd configureren met Beheer via een webbrowser

Configureer de datum en de tijd, om de tijd die door het apparaat wordt gebruikt te synchroniseren met de tijd van de SNTP-tijdserver.

Deze functie is in sommige landen niet beschikbaar.

1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van apparaat" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van apparaat" staat voor het IP-adres van het apparaat).

Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
  4. Ga naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Beheerder>Datum&tijd.
    image
    Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
  5. Controleer de instellingen voor de Tijdzone.
    image
    Selecteer in de vervolgkeuzelijst Tijdzone het tijdverschil tussen uw locatie en UTC. De tijdzone voor het oosten van de VS en Canada is bijvoorbeeld UTC-05:00.
  6. Schakel het selectievakje Synchroniseer met SNTP-server in.
  7. Klik op Indienen.
    image
    U kunt de datum en tijd ook handmatig configureren.