Home > Problemen oplossen > Foutmeldingen bij het gebruik van de functie Brother Web Connect

Foutmeldingen bij het gebruik van de functie Brother Web Connect

Uw apparaat geeft een foutmelding weer als er zich een fout voordoet. De meest voorkomende foutmeldingen vindt u in de tabel.

U kunt de meeste fouten zelf oplossen. Wanneer u deze tabel hebt gelezen en toch hulp nodig hebt, raadpleegt u de meest recente tips op support.brother.com

Verbindingsfout

Foutmeldingen

Oorzaak

Handelwijze

Verbindingsfout 02

Netwerkverbinding mislukt. Controleer de netwerkverbinding.

Het apparaat is niet verbonden met een netwerk.

• Zorg dat het geschikte IP-adres aan uw apparaat is toegewezen.
  • Controleer of uw toegangspunt/router actief is en of de verbinding met het internet tot stand is gebracht.
  • Zorg ervoor dat de/het draadloze router/toegangspunt aan staat.
  • Als de knop Web kort na het inschakelen van het apparaat is ingedrukt, is er mogelijk nog geen netwerkverbinding tot stand gebracht. Wacht even en probeer het opnieuw.

Verbindingsfout 03

Verbinding met server mislukt. Controleer de netwerkinstellingen.

• De netwerk- of serverinstellingen zijn incorrect.
  • Er is een probleem met het netwerk of de server.
  • Controleer of de netwerkinstellingen correct zijn, of wacht even en probeer het later opnieuw.
  • Als de knop Web kort na het inschakelen van het apparaat is ingedrukt, is er mogelijk nog geen netwerkverbinding tot stand gebracht. Wacht even en probeer het opnieuw.

imageimage Verwante informatie: De datum en tijd configureren met Beheer via een webbrowser.

Verbindingsfout 07

Verbinding met server mislukt. Foute datum/tijd.

De instellingen voor datum en tijd zijn incorrect.

Geef de juiste instellingen voor datum en tijd op. Houd er rekening mee dat de fabrieksinstellingen van datum en tijd mogelijk zijn hersteld als het netsnoer van het apparaat is ontkoppeld.

Verificatiefout

Foutmeldingen

Oorzaak

Handelwijze

Verificatiefout 01

Onjuiste pincode. Voer de juiste pincode in.

De door u ingevoerde pincode om toegang te krijgen tot de account, is onjuist. De pincode is het viercijferige nummer dat u hebt ingevoerd toen u de account voor het apparaat registreerde.

Voer de juiste pincode in.

Verificatiefout 02

Id onjuist of verlopen, of deze tijdelijke id is al in gebruik. Voer de juiste id in of vraag een nieuwe tijdelijke id aan. Tijdelijke id blijft 24 uur geldig.

U hebt een onjuiste tijdelijke id ingevoerd.

Voer de juiste tijdelijke id in.

De tijdelijke id die u hebt ingevoerd, is verlopen. Een tijdelijke id blijft 24 uur geldig.

Probeer nogmaals toegang te verkrijgen via Brother Web Connect. U ontvangt een nieuwe tijdelijke ID die u kunt gebruiken om de account bij het apparaat te registreren.

Verificatiefout 03

Schermnaam is al geregistreerd. Gebruik een andere schermnaam.

De naam die u als schermnaam hebt ingevoerd, is al geregistreerd door een andere gebruiker van de service.

Geef een andere schermnaam op.

Serverfout

Foutmeldingen

Oorzaak

Handelwijze

Serverfout 01

Verificatie mislukt. Ga als volgt te werk: 1. Ga naar http://bwc.brother.com om een nieuwe tijdelijke ID aan te vragen. 2. Druk op 'OK' en voer in het volgende scherm uw tijdelijke ID in.

De verificatiegegevens van het apparaat (om toegang tot de service te krijgen) zijn verlopen of ongeldig.

Probeer nogmaals toegang te verkrijgen via Brother Web Connect. U ontvangt een nieuwe tijdelijke ID die u kunt gebruiken om de account bij het apparaat te registreren.

Serverfout 03

Uploaden mislukt. Niet-ondersteund bestand of beschadigde gegevens. Controleer gegevens.

Het bestand dat u wilt uploaden, kan een van de volgende problemen hebben:

• Het bestand overschrijdt een van de limieten van de service, bijvoorbeeld voor het aantal pixels of de bestandsgrootte.
  • Het bestandstype wordt niet ondersteund.
  • Het bestand is beschadigd.
  • Controleer de beperkingen voor formaat of indeling van de service.
  • Sla het bestand op als een ander type bestand.
  • Zorg, indien mogelijk, voor een nieuwe, niet beschadigde versie van het bestand.

Serverfout 13

Dienst tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw.

Er is een probleem waardoor de service momenteel niet kan worden gebruikt.

Wacht even en probeer het opnieuw. Wanneer de melding opnieuw wordt weergegeven, start u de service via een computer om te controleren of deze al dan niet beschikbaar is.