Home > Kopiëren > Een identiteitskaart kopiëren

Een identiteitskaart kopiëren

image

U dient zich bij het kopiëren van identiteitskaarten aan de daarvoor geldende regels te houden. Meer gedetailleerde informatie imageimage Handleiding product veiligheid

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

1. Plaats uw identiteitskaart naar beneden gericht in de linkerbovenhoek van de glasplaat.
    image

1: Afstand 4,0 mm of groter (bovenaan, links)

2. Druk op image [Kopie].
  3. Druk op [ID].
  4. Voer het aantal kopieën in.
  5. Druk op [Start].
    Het apparaat scant één zijde van de identiteitskaart.
  6. Zodra het apparaat de eerste zijde heeft gescand, draait u de identiteitskaart om.
    image
  7. Druk op [Doorgaan] om de andere zijde te scannen.

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Plaats uw identiteitskaart naar beneden gericht in de linkerbovenhoek van de glasplaat.
    image

1: Afstand 4,0 mm of groter (bovenaan, links)

2. Druk op image [Kopie].
  3. Druk op > op het touchscreen en selecteer vervolgens [2op1(id)].
  4. Voer het aantal kopieën in.
  5. Druk op [Start].
    Het apparaat scant één zijde van de identiteitskaart.
  6. Zodra het apparaat de eerste zijde heeft gescand, draait u de identiteitskaart om.
    image
  7. Druk op [Doorgaan] om de andere zijde te scannen.