Home > Beveiliging > Gebruik SSL/TLS > Uw netwerk veilig beheren met SSL/TLS > Beheer via een webbrowser gebruiken met SSL/TLS

Beheer via een webbrowser gebruiken met SSL/TLS

Om uw netwerkapparaat veilig te beheren, gebruikt u Beheer via een webbrowser met het HTTPS-protocol.
image
  • Om het HTTPS-protocol te gebruiken, moet HTTPS ingeschakeld zijn op uw apparaat. Het HTTPS-protocol is standaard ingeschakeld.
  • U kunt de instellingen voor het HTTPS-protocol wijzigen met Beheer via een webbrowser.
  1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://algemene naam" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "algemene naam" staat voor de algemene naam die u aan het certificaat hebt toegewezen; dit kan uw IP-adres, de naam van een knooppunt of domeinnaam zijn).
  3. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
  4. U krijgt nu toegang tot het apparaat via HTTPS.