Home > Beveiliging > Active Directory-verificatie gebruiken > Aanmelden om de instellingen van het apparaat te wijzigen via het bedieningspaneel van het apparaat (Active Directory-verificatie)

Aanmelden om de instellingen van het apparaat te wijzigen via het bedieningspaneel van het apparaat (Active Directory-verificatie)

Wanneer Active Directory-verificatie ingeschakeld is, is het bedieningspaneel van het apparaat vergrendeld tot u een gebruikers-ID en wachtwoord invoert via het bedieningspaneel van het apparaat.

1. Voer uw gebruikers-ID in via het bedieningspaneel van het apparaat.
  2. Druk op [OK].
  3. Voer uw wachtwoord in.
  4. Druk op [OK].
  5. Druk opnieuw op [OK].
  6. Wanneer de verificatie goed verloopt, wordt het bedieningspaneel van het apparaat ontgrendeld en wordt het beginscherm weergegeven op het LCD-scherm.