Wat is Beheer via een webbrowser?

Beheer via een webbrowser is een hulpprogramma dat een standaardwebbrowser gebruikt om uw apparaat te beheren met HTTP (Hyper Text Transfer Protocol) of HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer).

image
  • Wij raden u aan de meest recente versie van de volgende webbrowsers te gebruiken:
    • Microsoft Edge, Firefox en Google Chrome voor Windows
    • Safari, Firefox en Google Chrome voor Mac
    • Google Chrome voor Android
    • Safari en Google Chrome voor iOS
  • Zorg ervoor dat JavaScript en cookies altijd zijn ingeschakeld, ongeacht de browser die u gebruikt.
  • Zorg dat uw apparaat ingeschakeld is en verbonden is met hetzelfde netwerk als uw computer, en dat uw netwerk het TCP/IP-protocol ondersteunt.

image

Het scherm kan in werkelijkheid afwijken van het scherm dat hierboven wordt getoond.