Hjem > Scan > Scanning med knappen Scan på maskinen > Brug webtjenesteprotokollen til netværksscanning (Windows 10 og Windows 11) > Brug webtjenesteprotokollen til at installere scannerdriveren (Windows 10 og Windows 11)

Brug webtjenesteprotokollen til at installere scannerdriveren (Windows 10 og Windows 11)

• Kontroller, at du har installeret den korrekte software og de korrekte drivere til maskinen.
  • Kontroller, at værtscomputeren og Brother-maskinen befinder sig på samme undernet, eller at routeren er konfigureret korrekt til overførsel af data mellem de to enheder.
  • Du skal konfigurere IP-adressen på Brother-maskinen, før du konfigurerer denne indstilling.
  1. Gør et af følgende:
    • Windows 11

Klik på image>Alle apps>Windows-værktøjer>Kontrolpanel. I Hardware og lyd-gruppen skal du klikke på Tilføj en enhed.

• Windows 10

Klik på image>Windows System>Kontrolpanel. I Hardware og lyd-gruppen skal du klikke på Tilføj en enhed.

image
    • Webtjenestenavnet for Brother-maskinen er navnet på din model og MAC-adressen.
    • Sæt musen over maskinens navn for at vise maskinoplysningerne.
  2. Vælg den maskine, du vil installere, og følg derefter vejledningen på skærmen.
    image
    Klik på Fjern eller image (Remove device) for at afinstallere driverne.