Hjem > Scan > Scanning med knappen Scan på maskinen > Brug webtjenesteprotokollen til netværksscanning (Windows 10 og Windows 11) > Scan fra din maskine ved hjælp af webtjenesteprotokollen (Windows 10 og Windows 11)

Scan fra din maskine ved hjælp af webtjenesteprotokollen (Windows 10 og Windows 11)

Hvis du har installeret scannerdriveren via webtjenester, kan du få adgang til scanningsmenuen Webtjenester på maskinens display.
Visse tegn i meddelelserne på displayet bliver muligvis erstattet af mellemrum, hvis sprogindstillingerne for dit operativsystem og for maskinen er forskellige.
  1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på [Scan]>[WS Scan].
  3. Vælg scanningstypen.
  4. Vælg navnet på den computer, som du vil sende scannede data til.
  5. Tryk på [Start].
    Maskinen begynder at scanne.

Hvis du bliver bedt om at vælge en app til scanning, skal du vælge Windows Fax og scanning på listen.