Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Indstillinger i Modtagetilstand > Oversigt over modtagelsestilstande

Oversigt over modtagelsestilstande

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Nogle modtagetilstande besvarer automatisk (Kun Fax-tilstand og Fax/tlf.-tilstand). Du kan evt. ændre det forsinkede opkald, før du bruger disse tilstande.

Kun fax-tilstand
([Kun fax] i maskinens menu)
Kun Fax-tilstand besvarer automatisk alle opkald som en fax.
Fax/Tlf-tilstand
([Fax/Tlf] i maskinens menu)
Fax/tlf.-tilstand hjælper med at styre indgående opkald ved at registrere, om de er fax- eller taleopkald og håndtere dem på følgende måder:
  • Faxer modtages automatisk.
  • Taleopkald starter F/T-ringningen for at bede dig om at tage opkaldet. F/T-ringningen er en hurtig pseudo-/dobbeltringning, som din maskine foretager.
Manuel tilstand
([Manuel] i maskinens menu)

(For Danmark) Manuel tilstand deaktiverer al automatisk modtagelse af opkald, medmindre du bruger modtagefunktionen Markant ringetone.

For at modtage en fax i manuel tilstand skal du løfte røret på den eksterne telefon, som er tilsluttet maskinen.

Når du hører faxtoner (korte gentagne biplyde), skal du trykke på knapperne i tabellen for at modtage en fax. Brug funktionen Faxregistrering til at modtage faxmeddelelser, når du har løftet røret på samme linje som maskinen.

Omfattede modeller

Modtagelse af en faxmeddelelse

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

Fax start > Modtag
Ekstern TAD tilstand
([Ekstratlf/Tad] i maskinens menu)
Tilstanden Ekstern TAD lader en ekstern telefonsvarer håndtere de indgående opkald.
Indgående opkald håndteres på følgende måder:
  • Faxer modtages automatisk.
  • Samtalepartnere kan optage en meddelelse på den eksterne TAD.