Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Indstillinger i Modtagetilstand > Vælg den korrekte modtagelsestilstand

Vælg den korrekte modtagelsestilstand

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Valget af modtagetilstand er afhængigt af de eksterne enheds- og telefontjenester, du har på linjen.

Som standard modtager din maskine automatisk alle faxmeddelelser, der sendes til den. Diagrammet herunder hjælper dig med at vælge den korrekte tilstand.

Vil du bruge din maskines telefonfunktion (hvis tilgængelig), en ekstern telefon eller ekstern telefonsvarer tilsluttet den samme linje som maskinen?

image

Nej

Kun fax-tilstand

Ja

image

Bruger du talemeddelelsesfunktionen på en ekstern telefonsvarer?

image

Ja

Ekstern TAD-tilstand

Nej

image

Skal maskinen besvare fax- og telefonopkald automatisk?

image

Ja

Fax/Tlf-tilstand

Nej

image

image

Manuel tilstand

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Fax]>[Modtageindst.]>[Svar mode].
    image
    • Hvis din maskine viser menuen [Alle indstillinger] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
    image
    • (For Danmark) Hvis du ikke kan ændre indstillingen [Svar mode], skal du kontrollere, at funktionen Markant ringetone er indstillet til Fra.

2. Tryk på [Kun fax], [Fax/Tlf], [Ekstratlf/Tad] eller [Manuel].