Tilføjelse af maskinen til PC-FAX-modtagelsesenheder (Windows)

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Hvis du har installeret maskinen ved at følge vejledningen på skærmen, er maskinen klar til brug.

1. Dobbeltklik på ikonet image (PC-Fax Receive (Klar)) på computerens proceslinje.
    Vinduet PC-FAX Receive (PC-Fax Modtag) vises.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Enhed>Tilføj.
    image
  4. Vælg den korrekte tilslutningsmetode.
    Vælg din maskine fra de automatiske søgeresultater herunder.
    En liste over tilsluttede maskiner vises. Vælg den ønskede maskine. Klik på OK.
    Specificér din maskine ved IP-adressen
    Indtast printerens IP-adresse i feltet IP adresse, og klik dernæst på OK.
  5. Hvis du vil ændre det computernavn, der vises på maskinens display, skal du indtaste et nyt navn i feltet Indtast navnet, der vises på dit PC-display (maks. 15 tegn).
  6. Klik på OK.