Opsætning af PC-FAX-modtagelse på din computer (Windows)

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Dobbeltklik på ikonet image (PC-Fax Receive (Klar)) på computerens proceslinje.
    Vinduet PC-FAX Receive (PC-Fax Modtag) vises.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Konfigurer nedenstående valgmulighed efter behov:
    Indstillinger
    Konfigurer automatisk start af PC-FAX-modtagelse, når du starter Windows.
    Gem
    Konfigurer stien til lagring af PC-FAX-filer, og vælg format for det modtagne dokument.
    Overfør til
    Konfigurer stien til serveren, og vælg indstillingen for automatisk eller manuel overførsel (kun tilgængeligt for administratorer).
    Enhed
    Vælg den maskine, der skal modtage PC-FAX-filerne.
    Lås (kun tilgængeligt for administratorer)
    Begræns brugere, der ikke har administratorrettigheder, fra at konfigurere ovenstående indstillinger.
    image
  4. Klik på OK.