Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Brug funktionen Send fax til server > Før afsendelse af et dokument til faxserveren

Før afsendelse af et dokument til faxserveren

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Hvis du vil sende et dokument til faxserveren, skal der bruges den korrekte syntaks til denne server. Destinations-faxnummeret skal sendes med et præfiks og et suffiks, der svarer til de parametre, der anvendes af faxserveren. I de fleste tilfælde er syntaksen for præfikset "fax=", og syntaksen for suffikset vil være domænenavnet for faxserverens e-mailgateway. Suffikset skal desuden begynde med symbolet "@". Oplysningerne om præfiks og suffiks skal gemmes i maskinen, før du kan bruge faxen til server-funktionen. Destinations-faxnumrene kan gemmes i adressebogen eller indtastes med opkaldstastaturet (op til 40 cifre). Eksempel: Hvis du vil sende et dokument til destinationsfaxnummeret 123-555-0001, skal du bruge følgende syntaks:

image

Faxserverprogrammet skal understøtte en e-mailgateway.