Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Brug funktionen Send fax til server

Brug funktionen Send fax til server

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Funktionen Fax til server gør det muligt for maskinen at scanne et dokument og sende det over netværket til en separat faxserver. Dokumentet sendes derefter fra serveren som faxdata til modtagerens faxnummer over en standardtelefonlinje. Når funktionen Fax til server er indstillet til Til, sendes alle automatiske faxtransmissioner fra maskinen til faxserveren til faxtransmission.

Du kan sende en fax direkte fra maskinen ved hjælp af manuelle faxfunktion, når Send til server-funktionen er slået til.