Hjem > Fax > Afsendelse af en fax > Afsendelse af samme fax til mere end én modtager (rundsendelse)

Afsendelse af samme fax til mere end én modtager (rundsendelse)

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Brug rundsendelsesfunktionen til at sende den samme fax til flere faxnumre på samme tid.
  • Samme rundsendelse kan omfatte grupper, adressebogsnumre og op til 50 manuelt opkaldte numre.
  • Adressebogsnumre skal også gemmes i maskinens hukommelse, før de kan anvendes til en udsendelse.
  • Gruppenumre skal også gemmes i maskinens hukommelse, før de kan anvendes til en rundsendelse. Gruppenumre omfatter mange gemte Adressebogsnumre for nemmere opkald.

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

image

Hvis du ikke har brugt nogen af adressebogsnumrene til grupper, kan du rundsende faxmeddelelser til det maksimale antal steder, der understøttes af din maskine. Se imageimage Relaterede informationer:Specifikationer for at få oplysninger om rundsendingssteder

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på image [Fax].
    image
    Hvis indstillingen Fax forhåndsvisning er indstillet til [Til], så tryk på image [Fax]>[Faxafsendelse].
  3. Tryk på image[Valg]>[Rundsending].
  4. Tryk på [Tilføj nummer].
    Du kan tilføje numre til udsendelsen på følgende måder:
    • Tryk på [Tilføj nummer], og indtast et nummer ved at bruge displayet.

Tryk på [OK].

image

Hvis du vil udsende via en e-mail-adresse, skal du trykke på image, indtaste e-mail-adressen og trykke på [OK].

(På nogle modeller skal du downloade Internet Fax for at bruge funktionen Internet Fax og funktionen Scan til e-mailserver.)

• Tryk på [Tilføj fra adressebog]. Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at få vist det nummer, som skal tilføjes til udsendelsen. Marker afkrydsningsfelterne for udsendelsen. Når du har valgt alle de numre, du ønsker, skal du trykke på [OK].
    • Tryk på [Søg i adressebog]. Indtast navnet, og tryk på [OK]. Tryk på navnet eller det første bogstav i navnet, og tryk derefter på det nummer, du vil tilføje.
  5. Tryk på [OK], når du er færdig.
    image
    Hvis din maskine viser image, så tryk på den.
  6. Tryk på [Fax start].
    image
    • Maskinens ledige hukommelse varierer afhængigt af de jobtyper, der er i hukommelsen, og det antal numre, du rundsender til. Hvis du udsender til det maksimalt tilgængelige antal, vil du ikke kunne bruge dual access og forsinket fax.
    • Hvis meddelelsen [Hukommelse fuld] vises, skal du trykke på image eller [Afslut] for at stoppe jobbet. Hvis der er scannet mere end én side, skal du trykke på [Send nu] for at sende den del, som ligger i maskinens hukommelse.

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

image

Hvis du ikke har brugt nogen af adressebogsnumrene til grupper, kan du rundsende faxmeddelelser til helt op til 350 forskellige numre.

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på image [Fax].
    image
    Hvis indstillingen Fax forhåndsvisning er indstillet til [Til], så tryk på image [Fax]>[Faxafsendelse].
  3. Tryk på [Valg]>[Rundsending].
  4. Tryk på [Tilføj nummer].
    Du kan tilføje numre til udsendelsen på følgende måder:
    • Tryk på [Tilføj nummer], og indtast et nummer ved at bruge displayet.

Tryk på [OK].

image

Hvis du vil udsende via en e-mail-adresse, skal du trykke på image, indtaste e-mail-adressen og trykke på [OK].

(På nogle modeller skal du downloade Internet Fax for at bruge funktionen Internet Fax og funktionen Scan til e-mailserver.)

• Tryk på [Tilføj fra adressebog]. Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at få vist det nummer, som skal tilføjes til udsendelsen. Marker afkrydsningsfelterne for udsendelsen. Når du har valgt alle de numre, du ønsker, skal du trykke på [OK].
    • Tryk på [Søg i adressebog]. Indtast navnet, og tryk på [OK]. Tryk på navnet eller det første bogstav i navnet, og tryk derefter på det nummer, du vil tilføje.
  5. Tryk på [OK], når du er færdig.
    image
    Hvis din maskine viser image, så tryk på den.
  6. Tryk på [Fax start].
    image
    • Maskinens ledige hukommelse varierer afhængigt af de jobtyper, der er i hukommelsen, og det antal numre, du rundsender til. Hvis du udsender til det maksimalt tilgængelige antal, vil du ikke kunne bruge dual access og forsinket fax.
    • Hvis meddelelsen [Hukommelse fuld] vises, skal du trykke på image eller [Afslut] for at stoppe jobbet. Hvis der er scannet mere end én side, skal du trykke på [Send nu] for at sende den del, som ligger i maskinens hukommelse.