Hjem > Udskrivning > Sikker udskrivning ved hjælp af et USB-flashdrev

Sikker udskrivning ved hjælp af et USB-flashdrev

Relaterede modeller:MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
USB-lagerudskrivning giver dig mulighed for at sikre udskriftsdata på USB-flashdrevet og udskrive dem senere ved at indtaste en adgangskode på maskinens kontrolpanel.
BEMÆRK

Krav til USB flashdrev:

• Lagerstørrelse: 1 GB eller mere (anbefalet: 16 GB eller mere)
  • Format: FAT32/exFAT
  • Data, som opbevares på et USB-flashdrev er krypteret, men det beskytter det muligvis ikke mod uautoriseret adgang under alle omstændigheder. Sørg for, at du håndterer og opbevarer dine data og dit USB-flashdrev sikkert.
  • Data på et USB-flashdrev kan kun læses på den maskine, hvis data er opbevaret på drevet. Du kan ikke læse dataene på en anden maskine, enhed eller computer.
  • Når du ikke længere har brug for USB-flashdrevet til at opbevare dataene fra din maskine og vil bruge det til andre formål, bør alle opbevarede data slettes og USB-flashdrevet bør formateres på din computer. Se USB-flashdrevets brugervejledning for oplysninger om at formatere det eller rydde det.

For mere information om printerdriver-indstillingerne imageimage Relaterede informationer

1. Tilslut dit USB-flashdrev til USB-porten (bagpå).
    image
  2. Tryk på image.
  3. Tryk på image[Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Printer]>[Placering for lagring af job] på maskinens kontrolpanel.
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstillinger] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  4. Tryk på [USB-stik (bagindgang)].
    En meddelelse vises på displayet om at initialisere USB-flashdrevet.
    BEMÆRK
    Når du ændrer den placering, hvor du gemmer udskriftsjob, slettes alle gemte job, makro-, stream- og skrifttypedata i maskinens hukommelse.
  5. Tryk på [OK], og hold den nede i ca. to sekunder for at initialisere.
    Maskinen genstarter for at aktivere USB-lagerudskrivningsfunktionen.
    BEMÆRK
    Når maskinen genstarter for at aktivere funktionen USB-lagerudskrivning, slettes alle de makro-, stream- og skrifttypedata fra USB-flashdrevet.
  6. I printerdriveren skal du færdiggøre indstillingerne for Sikker udskrivning og udføre udskrivningskommandoen i dit program.
  7. Svirp til venstre eller højre, eller tryk på image eller image på maskinens betjeningspanel for at få vist indstillingen [Sikker Udskriv], og tryk derefter på den.
  8. Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at få vist brugernavne, og tryk derefter på dit brugernavn.
  9. Indtast din fire-cifrede adgangskode og tryk derefter på [OK].
  10. Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at få vist udskrivningsjobbet, og tryk på det.
  11. Indtast det ønskede antal kopier, og tryk derefter på [OK].
  12. Tryk på [Start].

Maskinen udskriver dataene og sletter udskriftsjobbet fra USB-flashdrevet.

VIGTIGT
Fjern IKKE USB-flashdrevet fra USB-porten (bagpå), før maskinen er færdig med udskrivningen.