Hjem > Fax > Afsendelse af en fax > Faxindstillinger

Faxindstillinger

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

Tryk på image[Valg] for at ændre indstillingerne for faxafsendelse.
Indstilling Beskrivelse
Fax opløsning

Indstil opløsningen for udgående faxmeddelelser.

Faxmeddelelsens kvalitet kan ofte forbedres ved at ændre faxopløsningen.

Kontrast

Juster kontrasten.

Hvis dit dokument er meget lyst eller meget mørkt, kan en ændring af kontrasten forbedre faxens kvalitet.

2-sidet fax

(For modeller med automatisk 2-sidet scanning)

Indstil formatet for 2-sidet scanning.

Glasscannestr.

Juster scanningsområdet for scannerglaspladen til dokumentets størrelse.

Rundsending

Send den samme faxmeddelelse til mere end ét faxnummer ad gangen.

Prævisning

Forhåndsvis en faxmeddelelse, før du sender den.

Forsinket fax

Indstil det tidspunkt på dagen, hvor de forsinkede faxmeddelelser sendes.

Realtid TX

Send en faxmeddelelse med det samme uden at vente på, at maskinen henter scanningen i hukommelsen.

Forsideopsætning

Indstil maskinen til automatisk at sende en forprogrammeret forside.

Oversøisk fax

Indstil til Til, hvis du har problemer med at sende faxmeddelelser oversøisk.

Opkaldshist.

Vælg et nummer i opkaldshistorikken.

Adresse bog

Vælg et nummer i adressebogen.

Indst. ny std.

Gem dine indstillinger som standarden.

Fabriksinst.

Gendan alle indstillinger til fabriksindstillingerne.

image

Du kan gemme de aktuelle indstillinger ved at trykke på [Gem som genvej].

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

Tryk på knappen [Valg] for at ændre indstillinger for faxafsendelse.
Indstilling Beskrivelse
Fax opløsning

Indstil opløsningen for udgående faxmeddelelser.

Faxmeddelelsens kvalitet kan ofte forbedres ved at ændre faxopløsningen.

Kontrast

Juster kontrasten.

Hvis dit dokument er meget lyst eller meget mørkt, kan en ændring af kontrasten forbedre faxens kvalitet.

2-sidet fax

(For modeller med automatisk 2-sidet scanning)

Indstil formatet for 2-sidet scanning.

Glasscannestr.

Juster scanningsområdet for scannerglaspladen til dokumentets størrelse.

Rundsending

Send den samme faxmeddelelse til mere end ét faxnummer ad gangen.

Prævisning

Forhåndsvis en faxmeddelelse, før du sender den.

Forsinket fax

Indstil det tidspunkt på dagen, hvor de forsinkede faxmeddelelser sendes.

Realtid TX

Send en faxmeddelelse med det samme uden at vente på, at maskinen henter scanningen i hukommelsen.

Forsideopsætning

Indstil maskinen til automatisk at sende en forprogrammeret forside.

Oversøisk fax

Indstil til Til, hvis du har problemer med at sende faxmeddelelser oversøisk.

Opkaldshist.

Vælg et nummer i opkaldshistorikken.

Adresse bog

Vælg et nummer i adressebogen.

Indst. ny std.

Gem dine indstillinger som standarden.

Fabriksinst.

Gendan alle indstillinger til fabriksindstillingerne.

image

Du kan gemme de aktuelle indstillinger ved at trykke på [Gem som genvej].