Indstillingstabeller (MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN)

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN

[Indstillinger]

image [Indstillinger]

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelser

image

Dato & tid

-

Åbn indstillingsmenuerne for dato og klokkeslæt.

Toner

Tonerpatronens levetid

Se den omtrentlige, resterende tonermængde.

Test udskrift

Udskriv en testside.

Kontrollér tonerpatron

Få vist oplysningerne om den installerede tonerpatron i displayet, f.eks. om tonerpatronen er original.

Netværk

Kablet LAN

Få adgang til indstillingsmenuerne for kablet LAN.

WLAN(WiFi)

(Modeller til trådløst netværk)

Få adgang til indstillingsmenuerne for WLAN.

Fax Prævisning

-

Vis modtagne faxer på displayet.

Bakkeindstil.

-

Få adgang til menuerne for bakkeindstilling.

Miljøtilstand

-

Åbn menuen Øko-tilstandsindstilling.

Alle indstillinger

-

Konfigurerer de detaljerede indstillinger.

[Gen. opsætning]

[Alle indstillinger]>[Gen. opsætning]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Beskrivelser

Bakkeindstil.

Papirtype

MP Bk

-

Vælg den papirtype, der matcher papiret i MP-bakken.

Bakke 1

-

Vælg den papirtype, der matcher papiret i standardpapirbakken.

Bakke 2  *1

-

Vælg den papirtype, der matcher papiret i den ekstra bakke (bakke 2).

Bakke 3 *1

-

Vælg den papirtype, der matcher papiret i den ekstra bakke (bakke 3).

Papirstr.

MP Bk

-

Vælg den papirstørrelse, du har lagt i MP-bakken.

Bakke 1

-

Vælg den papirstørrelse, du har lagt i standardpapirbakken.

Bakke 2 *1

-

Vælg den papirstørrelse, du har lagt i den ekstra bakke (bakke 2).

Bakke 3 *1

-

Vælg den papirstørrelse, du har lagt i den ekstra bakke (bakke 3).

Bakkeanv.: Kopiér

-

-

Vælg den bakke, du vil bruge til at lave en kopi.

Bakkeanv.: Fax

-

-

Vælg den bakke, du vil bruge til at udskrive en faxmeddelelse.

Bakkeanv.: Udskriv

-

-

Vælg den bakke, du vil bruge til udskrivning.

Udskriftspos.

MP Bk

X-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i MP-bakken, vandret fra -500 (venstre) til +500 (højre) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Y-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i Mp-bakken, lodret fra -500 (opad) til +500 (nedad) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Bakke 1

X-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i standardpapirbakken, vandret fra -500 (venstre) til +500 (højre) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Y-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i standardpapirbakken, lodret fra -500 (opad) til +500 (nedad) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Bakke 2 *1

X-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i den ekstra bakke (bakke 2), vandret fra -500 (venstre) til +500 (højre) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Y-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i den ekstra bakke (bakke 2), lodret fra -500 (opad) til +500 (nedad) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Bakke 3 *1

X-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i den ekstra bakke (bakke 3), vandret fra -500 (venstre) til +500 (højre) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Y-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i den ekstra bakke (bakke 3), lodret fra -500 (opad) til +500 (nedad) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Spr. bakke over *1

-

-

Vælg en specifik bakke, der skal springes over, hvis du ved, at der ligger forkert papirstørrelse i den.

Separatorbakke *1

-

-

Vælg den bakke, der indeholder papiret, der anvendes som separationspapir, som indsættes mellem hvert udskriftsjob.

Tjek papir

-

-

Vælg, om der skal vises en meddelelse, som beder dig kontrollere papirtype og papirstørrelse.

Volume

Ring

-

-

Juster ringelydstyrken.

Bip

-

-

Juster bipperlydstyrken.

Højttaler

-

-

Juster højttalervolumenen.

LCD-indstill.

Baggrundslys

-

-

Juster lysstyrken for displayets baggrundsbelysning.

Dæmp Timer

-

-

Indstil, hvor længe displayets baggrundsbelysning skal være tændt, efter at du vender tilbage til startskærmen.

Skærmindstill.

Startskærm

-

-

Indstil hovedstartskærmen.

Scan skærmbillede

-

-

Indstil standardscanningsskærmen.

Vis oplysninger

IP-adresse

-

Vælg, om maskinens IP-adresse skal vises på startskærmen.

Beskedindstill.

Scan.res.(skip tom side)

-

-

Viser det samlede antal scannede sider og oversprungne sider, efter at scanningen er gennemført.

Økologi

Miljøtilstand

-

-

Slå følgende maskinindstillinger til samtidigt:

• Dobbelts. udskr.: Lang kant *2
  • Dvaletid: 0 Min

• Dæmp Timer: 10 sek.

• Lydsvag tilst.: Til *2

• Tonerbesparelse: Til

*2

Tonerbesparelse

-

-

Forøg udbyttet af tonerpatronen (antal sider).

Dvaletid

-

-

Indstil, hvor lang tid der skal gå, før maskinen går i strømbesparende tilstand.

Lydsvag tilst.

-

-

Reducer udskrivningsstøjen.

Autosluk

-

-

Indstil det antal timer, maskinen skal forblive i dyb dvaletilstand, før den slukkes.

Forbedr output

-

-

-

Aktiver funktionen Reducér papirkrølning eller funktionen Forbedr tonerfiksering for at forbedre printeroutputtet.

Indst. lås

Indst. password

-

-

Begræns uautoriserede brugeres ændring af maskinindstillingerne.

Lås Fra⇒Til

-

-

Slet Lager

Macro ID=

-

-

Slet de registrerede makrodata.

Stream ID

-

-

Slet de registrerede stream-data.

Font ID=

-

-

Slet de registrerede skrifttypedata.

Slet alt

-

-

Gendan maskinens makro-/stream- og skrifttypedata til fabriksindstillingerne.

*1
Tilgængelig, hvis der er installeret en eller flere ekstra bakker.
*2
Ændring af denne indstilling er kun muligt, efter at du har ændret visse maskinindstillinger ved hjælp af webbaseret administration.

[Genvejsindstillinger]

[Alle indstillinger]>[Genvejsindstillinger]

Niveau 3

Niveau 4

Beskrivelser

(Vælg en genvejsknap)

omdøb

Skift genvejsnavnet.

Rediger

Ændring af genvejsindstillingerne.

Slet

Slet genvejen.

Registrér kort/NFC

Tildel en genvej til et ID-kort.

Slet kort/NFC

Fjern en genvej fra et ID-kort.

[Fax]

[Alle indstillinger]>[Fax]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Beskrivelser

Modtageindst.

Fors. opk.

-

Indstil antallet af ringninger før maskinen svarer i tilstanden Fax eller Fax/Tlf.

Svar mode

-

Vælg Modtagetilstanden, som passer bedst til dine behov.

F/T ringetid

-

Indstil varigheden af pseudo-/dobbeltringningstid i tilstanden Fax/Tlf.

Fax Prævisning

-

Vis modtagne faxer på displayet.

Fax detekt

-

Modtag faxmeddelelser automatisk, når du besvarer et opkald og hører faxtoner.

Fjernkoder

Fjernkoder

Besvar opkald på en telefon, og brug koder til at slå fjernkoderne til eller fra. Du kan tilpasse koderne.

Aktiver kode

Deaktiver kode

Auto reduktion

-

Reducer størrelsen på indgående faxmeddelelser.

PC fax modtag

-

Indstil maskinen til at sende faxmeddelelser til din computer.

Hvis du aktiverer denne funktion, kan du aktivere sikkerhedsfunktionen Backup-udskrivning.

Huk.modtagelse

Fra

-

Send fax

Indstil maskinen til at videresende faxmeddelelser eller til at gemme indgående faxer i hukommelsen (så du kan hente dem, mens du er væk fra maskinen).

Hvis du vælger Faxvideresendelse eller Faxlager, kan du aktivere sikkerhedsfunktionen Backup-udskrivning.

Fax lager

Send til Cloud

Videresend indgående faxmeddelelser til online-tjenesten.

Videresend til netværk

Videresend indgående faxmeddelelser til en netværksdestination.

Fax modt. stempel

-

Udskriv modtagetidspunkt og -dato øverst på indgående faxer.

Dobbeltsidet

-

Udskriv indgående faxer på begge sider af papiret.

Afsenderindst.

Batch afs

-

Kombiner alle forsinkede faxmeddelelser, som er til det samme faxnummer på det samme tidspunkt på dagen, som én transmission.

Forside notat

5.

Konfigurer dine egne bemærkninger til faxforsiden.

6.

Automatisk genopkald

-

Indstil maskinen til at kalde op til det sidste faxnummer igen efter fem minutter, hvis faxmeddelelsen ikke gik igennem, fordi linjen var optaget.

Modtager

-

Indstil maskinen til at vise destinationsoplysningerne på displayet under faxopkald.

Rapportindst.

Bekræftelse

-

Vælg startkonfigurationen for transmissionsbekræftelsesrapporten.

Journal Interv

Journal Interv

Indstil intervallet for automatiske udskrivning af faxjournalen.

Klokkeslæt

Hvis du vælger en anden indstilling end Fra og For hver 50 faxmeddelelser, kan du indstille tiden for denne funktion.

Dag

Hvis du vælger Hver 7. dag kan du indstille ugedagen.

Print dokument

-

-

Udskriv indgående faxer, der er gemt i maskinens hukommelse.

Fjernkontrol

-

-

Angiver din egen kode til Fjernmodtagelse.

Opkaldsbegrænsning

Opkaldstastatur

-

Begræns opkald, når du bruger opkaldstastaturet.

Adresse bog

-

Begræns opkald, når du bruger adressebogen.

Genveje

-

Begræns opkald, når du bruger en genvej.

LDAP-server

-

Begræns opkald til LDAP-servernumre.

Mgl.jobs

-

-

Kontroller, hvilke planlagte job der er i maskinens hukommelse, og annuller udvalgte job.

Diverse

Særskilt

Særskilt

Aktiver telefonselskabets abonnementstjeneste Nummerbestemt ringning for at registrere det nye ringemønster på maskinen.

Ringemønster

Registrer dit nye ringemønster på maskinen.

[Printer]

[Alle indstillinger]>[Printer]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Beskrivelser

Emulering

-

-

Vælg emuleringstilstand.

Opløsning

-

-

Vælg en printopløsning.

Tæthed

-

-

Øger eller reducerer udskriftstætheden.

Udskr.indstil.

-

-

Indstil dine udskriftsindstillinger til Tekst eller Grafik.

Udskriftsindst.

Skrifttypeliste

HP LaserJet

Udskriv en liste med maskinens indbyggede skrifttyper.

BR-Script 3

Test udskrift

-

Udskriv en testside.

Dobbeltsidet

Dobbelts. udskr.

-

Aktiver 2-sidet udskrivning, og vælg lang kant eller kort kant.

Enkelt billede

-

For et udskriftsjob, hvor den sidste side er et 1-sidet billede, skal du vælge indstillingen Enkelts. fødn. for at reducere udskrivningstiden.

Hvis du bruger brevpapir eller fortrykt papir, skal du vælge indstillingen Dobbelt. fødn.. Hvis du vælger Enkelts. fødn. for brevpapir eller fortrykt papir, udskrives den sidste side udskrives på den modsatte side.

Auto-fortsæt

-

-

Vælg denne indstilling, hvis du vil have maskinen til at fjerne papirstørrelsesfejl eller medietypefejl og bruge papir fra andre bakker.

Papirtype

-

-

Indstil papirtypen.

Papirstr.

-

-

Indstil papirstørrelsen.

Kopier

-

-

Indstil antallet af udskrevne sider.

Orientering

-

-

Indstil sider, der skal udskrives, i enten stående eller liggende format.

Udskriftspos.

-

-

Åbn menuerne til indstilling af udskrivningsposition.

Auto-FF

-

-

Lad maskinen udskrive de resterende data automatisk.

HP LaserJet

Font nummer

Font nummer

Indstil skrifttypenummer.

Nr. på softfont

Indstil soft-skrifttypenummer.

Denne menu vises, hvis der er installeret en soft-skrifttype på din Brother-maskine.

Font Pitch

-

Indstil skrifttypepitch.

(Kun tilgængelig for visse skrifttyper).

Font punkt

-

Indstil skriftstørrelsen.

(Kun tilgængelig for visse skrifttyper).

Symbolsæt

-

Vælg symbolet eller tegnsættet.

Tabeludskrift

-

Udskriv kodetabellen.

Auto-LF

-

TIL: CR -> CR+LF, FRA: CR -> CR

Auto-CR

-

TIL: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR eller VT -> VT+CR

FRA: LF -> LF, FF -> FF eller VT -> VT

Auto-ombryd

-

Vælg, om du ønsker linjeskift og vognretur, når vognen når højre margen.

Auto SKIP

-

Vælg, om du ønsker linjeskift og vognretur, når vognen når nederste margen.

Venstre margin

-

Indstil den venstre margin for kolonne 0 til 70 kolonner i enheder på 1 cpi.

Højre margen

-

Indstil den højre margin for kolonne 10 til 80 kolonner i enheder på 1 cpi.

Topmargen

-

Indstil topmargenafstanden fra den øverste kant af papiret.

Bundmargen

-

Indstil bundmargenafstanden fra den nederste kant af papiret.

Streger

-

Indstil antallet af linjer på hver side.

Bakkekommando

-

Vælg denne indstilling, hvis der opstår en bakke-uoverensstemmelse, når du bruger HP-drivere.

Epson FX-850

Font nummer

Font nummer

Indstil skrifttypenummer.

Nr. på softfont

Indstil soft-skrifttypenummer.

Denne menu vises, hvis der er installeret en soft-skrifttype på din Brother-maskine.

Font Pitch

-

Indstil skrifttypepitch.

(Kun tilgængelig for visse skrifttyper).

Font punkt

-

Indstil skriftstørrelsen.

(Kun tilgængelig for visse skrifttyper).

Tegnsæt

-

Vælg symbolet eller tegnsættet.

Tabeludskrift

-

Udskriv kodetabellen.

Hvis Ændre emulering vises på displayet, skal du vælge den indstilling, du ønsker.

Auto-LF

-

TIL: CR -> CR+LF, FRA: CR -> CR

Auto maske

-

Indstil top- og bundmargen til to linjer hver. Når du indstiller Auto maske til Til, tilsidesætter denne indstilling indstillingerne Topmargen og Bundmargen.

Venstre margin

-

Indstil den venstre margin for kolonne 0 til 70 kolonner i enheder på 1 cpi.

Højre margen

-

Indstil den højre margin for kolonne 10 til 80 kolonner i enheder på 1 cpi.

Topmargen

-

Indstil topmargenafstanden fra den øverste kant af papiret.

Bundmargen

-

Indstil bundmargenafstanden fra den nederste kant af papiret.

Streger

-

Indstil antallet af linjer på hver side.

IBM Proprinter

Font nummer

Font nummer

Indstil skrifttypenummer.

Nr. på softfont

Indstil soft-skrifttypenummer.

Denne menu vises, hvis der er installeret en soft-skrifttype på din Brother-maskine.

Font Pitch

-

Indstil skrifttypepitch.

(Kun tilgængelig for visse skrifttyper).

Font punkt

-

Indstil skriftstørrelsen.

(Kun tilgængelig for visse skrifttyper).

Tegnsæt

-

Vælg symbolet eller tegnsættet.

Tabeludskrift

-

Udskriv kodetabellen.

Hvis Ændre emulering vises på displayet, skal du vælge den indstilling, du ønsker.

Auto-LF

-

TIL: CR -> CR+LF, FRA: CR -> CR

Auto-CR

-

TIL: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR eller VT -> VT+CR

FRA: LF -> LF, FF -> FF eller VT -> VT

Auto maske

-

Indstil top- og bundmargen til to linjer hver. Når du indstiller Auto maske til Til, tilsidesætter denne indstilling indstillingerne Topmargen og Bundmargen.

Venstre margin

-

Indstil den venstre margin for kolonne 0 til 70 kolonner i enheder på 1 cpi.

Højre margen

-

Indstil den højre margin for kolonne 10 til 80 kolonner i enheder på 1 cpi.

Topmargen

-

Indstil topmargenafstanden fra den øverste kant af papiret.

Bundmargen

-

Indstil bundmargenafstanden fra den nederste kant af papiret.

Streger

-

Indstil antallet af linjer på hver side.

BR-Script 3

Fejludskrivning

-

Vælg, om maskinen udskriver fejloplysninger, når der opstår fejl.

PDF

Flere sider

-

Indstil sidelayoutet ved udskrivning af flere sider.

PDF-udskriftsvalg

-

Indstil, om der skal udskrives kommentarer (markering) eller stempler i PDF-filen sammen med teksten, ved udskrivning med PDF-udskrivning.

PDF Tilpas til side

-

Vælg, om maskinen skalerer eller ændrer størrelsen på siderne i PDF-filen, så de passer til den valgte papirstørrelse.

Kopimenu

Kopi

-

Aktiver eller deaktiver Carbon Copy-funktionen.

Kopier

-

Indstil antallet af udskrevne sider.

Kopi1 Bakke

-

Vælg den bakke, du bruger til Kopi1.

Kopi1 Makro

-

Vælg en makro/stream til Kopi1.

Kopi2 Bakke... Kopi8 Bakke

-

Vælg den bakke, du bruger til Kopi2 til Kopi8.

Kopi2 Makro... Kopi8 Makro

-

Vælg en makro/stream til Kopi2 til Kopi8.

Nulstil printer

-

-

Gendan maskinindstillingerne til fabriksindstillingerne.

[Netværk] (MFC-L5710DW)

[Alle indstillinger]>[Netværk]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Beskrivelser

Kablet LAN

TCP/IP

Boot metode

IP-bootforsøg

Vælg den Boot-metode, som passer bedst til dine behov.

IP-adresse

-

Indtast IP-adressen.

Subnet mask

-

Indtast undernetmasken.

Router

-

Indtast gateway-adressen.

Nodenavn

-

Indtast nodenavnet.

(Op til 32 tegn)

WINS-konfiguration

-

Vælg WINS-konfigurationstilstand.

WINS server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære WINS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære WINS-server.

DNS Server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære DNS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære DNS-server.

APIPA

-

Indstil maskinen til automatisk at tildele IP-adresserne fra det link-lokale adresseområde.

IPv6

-

Slå IPv6-protokollen til eller fra.

Ethernet

-

-

Vælg Ethernet link-tilstanden.

Kablet status

-

-

Se den aktuelle status for kabelbaseret forbindelse.

MAC-adresse

-

-

Se maskinens MAC-adresse.

Indstil til std.

-

-

Gendan indstillingerne for kabelbaseret netværk til fabriksindstillingerne.

Kabelført akt.

-

-

Slå kabelbaseret LAN-interface til eller fra manuelt.

WLAN(WiFi)

Find WiFi-netværk

-

-

Konfigurer indstillingerne for dit trådløse netværk manuelt.

TCP/IP

Boot metode

IP-bootforsøg

Vælg den Boot-metode, som passer bedst til dine behov.

IP-adresse

-

Indtast IP-adressen.

Subnet mask

-

Indtast undernetmasken.

Router

-

Indtast gateway-adressen.

Nodenavn

-

Indtast nodenavnet.

(Op til 32 tegn)

WINS-konfiguration

-

Vælg WINS-konfigurationstilstand.

WINS server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære WINS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære WINS-server.

DNS Server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære DNS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære DNS-server.

APIPA

-

Indstil maskinen til automatisk at tildele IP-adresserne fra det link-lokale adresseområde.

IPv6

-

Slå IPv6-protokollen til eller fra.

WPS/Tryk knap

-

-

Konfigurer dine indstillinger for trådløst netværk med metoden tryk på en enkelt knap.

WPS/PIN-kode

-

-

Konfigurer indstillingerne for dit trådløse netværk vha. WPS med en PIN-kode.

WLAN Status

Status

-

Se den aktuelle status for trådløst netværk.

Signal

-

Se den aktuelle signalstyrke for trådløst netværk.

SSID

-

Se det aktuelle SSID.

Komm. Tilst.

-

Se den aktuelle kommunikationstilstand.

MAC-adresse

-

-

Se maskinens MAC-adresse.

Indstil til std.

-

-

Gendan indstillingerne for trådløst netværk til fabriksindstillingerne.

WLAN akt.

-

-

Slår det trådløse interface til eller fra.

Wi-Fi Direct

Manuel

-

-

Konfigurer dine Wi-Fi Direct-netværksindstillinger manuelt.

Gruppeejer

-

-

Indstil maskinen som gruppeejeren.

Tryk knap

-

-

Konfigurer dine WiFi Direct-netværksindstillinger med metoden tryk på en enkelt knap.

Pinkode

-

-

Konfigurer dine Wi-Fi Direct-netværksindstillinger vha. WPS med en PIN-kode.

Enhedsinformation

Enhedsnavn

-

Se maskinens enhedsnavn.

SSID

-

Se gruppeejerens SSID.

Når maskinen ikke er tilsluttet, viser displayet Ikke tilsluttet.

IP-adresse

-

Se maskinens aktuelle IP-adresse.

Statusoplysninger

Status

-

Se den aktuelle status for Wi-Fi Direct-netværket.

Signal

-

Se signalstyrken for det aktuelle WiFi Direct-netværk.

Når maskinen fungerer som Gruppeejer, vises der altid et kraftigt signal på displayet.

Aktiver I/F

-

-

Slå Wi-Fi Direct-forbindelsen til eller fra.

E-mail

Mailadresse

-

-

Indtast e-mailadressen.

(Op til 255 tegn)

Serveropsætn.

SMTP

Server

Indtast SMTP-servernavnet og adressen.

Port

Indtast SMTP-portnummeret.

Aut. for SMTP

Vælg sikkerhedsmetoden for e-mail-meddelelse.

SSL/TLS

Send eller modtag en e-mail via en e-mailserver, der kræver sikker SSL/TLS-kommunikation.

Bekræft cert.

Kontroller SMTP-servercertifikatet automatisk.

POP3/IMAP4

Protokol

Vælg protokollen for modtagelse af en e-mail fra serveren.

Server

Indtast servernavnet og adressen.

Port

Indtast portnummeret.

Mailboks navn

Indtast postkassenavnet.

(Op til 255 tegn)

Mailboks-password

Indtast adgangskoden for at logge på serveren.

(Op til 128 tegn)

Vælg mappe

Vælg den angivne mappe i postkassen vha. IMAP4-protokollen.

SSL/TLS

Send eller modtag en e-mail via en e-mailserver, der kræver sikker SSL/TLS-kommunikation.

Bekræft cert.

Kontroller SMTP-servercertifikatet automatisk.

APOP

Slå APOP til eller fra.

Setup mail Rx

Auto polling

Auto polling

Kontroller automatisk, om der er nye meddelelser på serveren.

Poll frekvens

Angiv intervallet for kontrol af nye meddelelser på serveren.

Header

-

Vælg indholdet af det e-mailhoved, der skal udskrives.

Slet/Læs fejl-mail

-

POP3-serveren sletter automatisk fejl-e-mails. IMAP4-serveren sletter automatisk fejl-e-mails, når du har læst dem.

Meddelelse

-

Modtag advarselsmeddelelser.

Setup mail TX

Sender subject

-

Vis emnet.

Begrænsning

Begrænsning

Begræns størrelsen af e-mail-dokumenter.

Maks. str. (MB)

Meddelelse

-

Send advarselsmeddelelser.

Indst. Rundsnd

Videresend udsendelse

-

Videresend et dokument til en anden faxmaskine.

Videres domæne

Videresend ##

Registrer domænenavnet.

Vidrsnd. Rapp.

-

Udskriv videresendelsesrapporten.

Rapportindst.

E-mail

Bekræftelse

Vælg startkonfigurationen for transmissionsbekræftelsesrapporten.

IFAX

Bekræftelse

Manuel modtagelse

-

-

Kontroller POP3- eller IMAP4-serveren manuelt for nye meddelelser.

Indstillinger for webforbindelse

Proxyindst.

Proxyforbindelse

-

Skift indstillinger for webforbindelse.

Adresse

-

Port

-

Brugernavn

-

Adgangskode

-

Webbaseret adm.

-

-

-

Aktiver eller deaktiver webbaseret administration.

Hvis du aktiverer denne funktion, skal du huske at angive forbindelsesmetoden for at bruge webbaseret administration.

Fax til server

Fax til server

-

-

Vælg netværkstilslutningstype.

Præfiks

-

-

Suffiks

-

-

IPsec

-

-

-

IPsec er en valgfri sikkerhedsfunktion for IP-protokollen, der giver mulighed for godkendelse og krypteringstjenester. Vi anbefaler, at du kontakter din netværksadministrator før ændring af denne indstilling.

Global registr.

Tillad registrering

-

-

Aktiver eller deaktiver Global Detect, en funktion, der registrerer og underretter brugeren, hvis vedkommende utilsigtet opretter forbindelse til et globalt netværk.

Afvis adgang

-

-

Deaktiver forbindelser til det globale netværk.

Netværksnulst.

-

-

-

Gendan alle netværksindstillinger til fabriksindstillingerne.

[Netværk] (MFC-L5710DN/MFC-L5715DN)

[Alle indstillinger]>[Netværk]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Beskrivelser

Kablet LAN

TCP/IP

Boot metode

IP-bootforsøg

Vælg den Boot-metode, som passer bedst til dine behov.

IP-adresse

-

Indtast IP-adressen.

Subnet mask

-

Indtast undernetmasken.

Router

-

Indtast gateway-adressen.

Nodenavn

-

Indtast nodenavnet.

(Op til 32 tegn)

WINS-konfiguration

-

Vælg WINS-konfigurationstilstand.

WINS server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære WINS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære WINS-server.

DNS Server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære DNS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære DNS-server.

APIPA

-

Indstil maskinen til automatisk at tildele IP-adresserne fra det link-lokale adresseområde.

IPv6

-

Slå IPv6-protokollen til eller fra.

Ethernet

-

-

Vælg Ethernet link-tilstanden.

Kablet status

-

-

Se den aktuelle status for kabelbaseret forbindelse.

MAC-adresse

-

-

Se maskinens MAC-adresse.

Kabelført akt.

-

-

Slå kabelbaseret LAN-interface til eller fra manuelt.

E-mail

Mailadresse

-

-

Indtast e-mailadressen.

(Op til 255 tegn)

Serveropsætn.

SMTP

Server

Indtast SMTP-servernavnet og adressen.

Port

Indtast SMTP-portnummeret.

Aut. for SMTP

Vælg sikkerhedsmetoden for e-mail-meddelelse.

SSL/TLS

Send eller modtag en e-mail via en e-mailserver, der kræver sikker SSL/TLS-kommunikation.

Bekræft cert.

Kontroller SMTP-servercertifikatet automatisk.

POP3/IMAP4

Protokol

Vælg protokollen for modtagelse af en e-mail fra serveren.

Server

Indtast servernavnet og adressen.

Port

Indtast portnummeret.

Mailboks navn

Indtast postkassenavnet.

(Op til 255 tegn)

Mailboks-password

Indtast adgangskoden for at logge på serveren.

(Op til 128 tegn)

Vælg mappe

Vælg den angivne mappe i postkassen vha. IMAP4-protokollen.

SSL/TLS

Send eller modtag en e-mail via en e-mailserver, der kræver sikker SSL/TLS-kommunikation.

Bekræft cert.

Kontroller SMTP-servercertifikatet automatisk.

APOP

Slå APOP til eller fra.

Setup mail Rx

Auto polling

Auto polling

Kontroller automatisk, om der er nye meddelelser på serveren.

Poll frekvens

Angiv intervallet for kontrol af nye meddelelser på serveren.

Header

-

Vælg indholdet af det e-mailhoved, der skal udskrives.

Slet/Læs fejl-mail

-

POP3-serveren sletter automatisk fejl-e-mails. IMAP4-serveren sletter automatisk fejl-e-mails, når du har læst dem.

Meddelelse

-

Modtag advarselsmeddelelser.

Setup mail TX

Sender subject

-

Vis emnet.

Begrænsning

Begrænsning

Begræns størrelsen af e-mail-dokumenter.

Maks. str. (MB)

Meddelelse

-

Send advarselsmeddelelser.

Indst. Rundsnd

Videresend udsendelse

-

Videresend et dokument til en anden faxmaskine.

Videres domæne

Videresend ##

Registrer domænenavnet.

Vidrsnd. Rapp.

-

Udskriv videresendelsesrapporten.

Rapportindst.

E-mail

Bekræftelse

Vælg startkonfigurationen for transmissionsbekræftelsesrapporten.

IFAX

Bekræftelse

Manuel modtagelse

-

-

Kontroller POP3- eller IMAP4-serveren manuelt for nye meddelelser.

Indstillinger for webforbindelse

Proxyindst.

Proxyforbindelse

-

Skift indstillinger for webforbindelse.

Adresse

-

Port

-

Brugernavn

-

Adgangskode

-

Webbaseret adm.

-

-

-

Aktiver eller deaktiver webbaseret administration.

Hvis du aktiverer denne funktion, skal du huske at angive forbindelsesmetoden for at bruge webbaseret administration.

Fax til server

Fax til server

-

-

Vælg netværkstilslutningstype.

Præfiks

-

-

Suffiks

-

-

IPsec

-

-

-

IPsec er en valgfri sikkerhedsfunktion for IP-protokollen, der giver mulighed for godkendelse og krypteringstjenester. Vi anbefaler, at du kontakter din netværksadministrator før ændring af denne indstilling.

Global registr.

Tillad registrering

-

-

Aktiver eller deaktiver Global Detect, en funktion, der registrerer og underretter brugeren, hvis vedkommende utilsigtet opretter forbindelse til et globalt netværk.

Afvis adgang

-

-

Deaktiver forbindelser til det globale netværk.

Netværksnulst.

-

-

-

Gendan alle netværksindstillinger til fabriksindstillingerne.

[Print rapport]

[Alle indstillinger]>[Print rapport]

Niveau 3

Niveau 4

Beskrivelser

Afs bekræft

Vis på display

Få vist en transmissionsbekræftelsesrapport for den sidste transmission.

Udskriv rapport

Udskriv en transmissionsbekræftelsesrapport for den sidste transmission.

Adresse bog

-

Udskriv en liste med navne og numre, der er gemt i adressebogen.

Fax Journal

-

Udskriv en liste med oplysninger om de sidst 200 indgående og udgående faxmeddelelser.

(TX betyder Afsende. RX betyder Modtage).

Brugerindstil.

-

Udskriv en liste med dine brugerindstillinger.

Printerindstillinger

-

Udskriv en liste med dine printerindstillinger.

Netværkskonfiguration

-

Udskriv en liste med dine netværksindstillinger.

Udskriv filliste

-

Udskriv en liste over data, der er gemt i maskinens hukommelse.

Tromlepunktudskrivning

-

Udskriv tromlepunktskontrolarket.

WLAN-rapport

(Modeller til trådløst netværk)

-

Udskriv forbindelsesresultaterne for det trådløse LAN.

[Maskin-info]

[Alle indstillinger]>[Maskin-info]

Niveau 3

Niveau 4

Beskrivelser

Serienummer

-

Kontroller maskinens serienummer.

Firmwareversion

Main-version

Kontroller maskinens firmwareversion.

Sikkerhedsversion

Firmwareopdatering

-

Opdater maskinen til den seneste firmware.

Firmware auto-tjek

-

Se firmwareoplysninger på hovedstartskærmen.

Sidetæller

I alt

Kontrollér det samlede antal sider, maskinen har udskrevet.

Fax

Kopi

Udskriv

Andet

Delenes levetid  *1

Tromle

Vis den resterende levetid for tromleenheden.

Fiksering

Vis den resterende levetid for fikseringsenheden.

Laserenhed

Vis den resterende levetid for laserenheden.

PF kit MP

Vis den resterende levetid for PF-sættet MP.

PF-kit 1

Vis den resterende levetid for PF-sættet 1.

PF-kit 2 *2

Vis den resterende levetid for PF-sættet 2.

PF kit 3 *2

Vis den resterende levetid for PF-sættet 3.

*1
Delenes levetid er omtrentlig og kan variere efter brug.
*2
Tilgængelig, hvis der er installeret en eller flere ekstra bakker.

[Grundindst.]

[Alle indstillinger]>[Grundindst.]

Niveau 3

Niveau 4

Beskrivelser

Dato & tid

Dato

Tilføj dato og klokkeslæt på skærmbilledet og i overskriften på de faxer, du sender.

Klokkeslæt

Ur-type

Vælg tidsformatet (12-timers eller 24-timers).

Auto sommertid

Indstil maskinen til automatisk at skifte til sommertid.

Tidszone

Indstil din tidszone.

Afsender ID

Fax

Indtast dit navn og faxnummer, så det vises på hver side, du faxer.

Tlf.

Navn

Tone/Puls

-

Vælg opkaldstilstand.

Opkaldstone

-

Afkort pausen til registrering af opkaldstone.

Linie Indstil.

-

Vælg telefonlinjetypen.

Kompatibilitet

-

Juster udjævningen for transmissionsvanskeligheder.

VoIP-tjenesteudbydere tilbyder faxunderstøttelse vha. forskellige standarder. Hvis du jævnligt får faxtransmissionsfejl, skal du vælge Grundlæggende (for VoIP (IP-telefoni)).

Nulstil

Maskin-nulstilling

Gendan alle de maskinindstillinger, som du har ændret.

Netværksnulst.

Gendan alle netværksindstillinger til fabriksindstillingerne.

Adressebog & fax

Slet alle gemte telefonnumre og faxindstillinger.

Alle indstillinger

Gendan alle maskinindstillingerne til fabriksindstillingerne.

Fabriksinst.

Gendan alle indstillinger til fabriksindstillingerne.

Lokalt sprog

(Kun tilgængelig i visse lande)

Skift displaysprog.