Opret en gruppe i din PC-FAX-adressebog (Windows)

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Opret en gruppe til rundsendelse af samme PC-FAX til flere modtagere samtidigt.
  1. Start image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis den ikke allerede er markeret).
  2. Klik på PC-FAX i venstre navigationslinje, og klik derefter på Adressebog (Send).
    Dialogboksen adressebog vises.
    image
  3. Tryk på image for at tilføje en ny gruppe.
    Dialogboksen adressebog gruppeopsætning vises.
  4. Indtast navnet på den nye gruppe i feltet Gruppenavn.
  5. Vælg hvert navn, du ønsker at medtage i gruppe, i feltet Tilgængelige navne, og klik derefter på Tilføj >>.
    De medlemmer, der er føjet til gruppen, vises i feltet Gruppemedlemmer.
  6. Klik på OK, når du er færdig.
    image
    En gruppe kan indeholde op til 50 medlemmer.