Hjem > Fax > PC-FAX > PC-FAX til Windows > PC-FAX-oversigt (Windows) > Konfiguration af PC-FAX-adressebogen (Windows) > Føj et medlem til din PC-FAX-adressebog (Windows)

Føj et medlem til din PC-FAX-adressebog (Windows)

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Føj nye personer og deres faxoplysninger til PC-Fax-adressebogen, hvis du vil sende en fax med Brothers PC-Fax-software.
  1. Start image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis den ikke allerede er markeret).
  2. Klik på PC-FAX i venstre navigationslinje, og klik derefter på Adressebog (Send).
    Dialogboksen adressebog vises.
    image
  3. Tryk på image for at tilføje nye medlemmer.
    Dialogboksen adressebog medlemsopsætning vises.
  4. Skriv medlemmets oplysninger i de tilhørende felter. Feltet Navn er obligatorisk.
  5. Klik på OK.