Hjem > Fax > Afsendelse af en fax > Send en 2-sidet faxmeddelelse fra ADF'en

Send en 2-sidet faxmeddelelse fra ADF'en

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Du skal vælge et 2-sidet scanningsformat, før du sender en 2-sidet faxmeddelelse. Vælg enten Lang kant eller Kort kant afhængigt af dokumentets layout.

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på image [Fax].
    image
    Hvis indstillingen Fax forhåndsvisning er indstillet til [Til], så tryk på image [Fax]>[Faxafsendelse].
  3. Tryk på image[Valg]>[2-sidet fax].
  4. Gør et af følgende:
    • Hvis dit dokument er vendt på den lange kant, skal du trykke på muligheden [2-sidet scanning: Lang kant].
    • Hvis dine dokumenter er vendt på den korte kant, skal du trykke på muligheden [2-sidet scanning: Kort kant].
  5. Tryk på [OK]. (Hvis knappen [OK] vises.)
    image
    Hvis knappen [OK] ikke vises, efter at du har indstillet klokkeslættet, skal du trykke på image for at gå tilbage til faxafsendelsesskærmbilledet.
  6. Indtast et faxnummer.
  7. Tryk på [Fax start].

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på image [Fax].
    image
    Hvis indstillingen Fax forhåndsvisning er indstillet til [Til], så tryk på image [Fax]>[Faxafsendelse].
  3. Tryk på [Valg]>[2-sidet fax].
  4. Gør et af følgende:
    • Hvis dit dokument er vendt på den lange kant, skal du trykke på muligheden [2-sidet scanning: Lang kant].
    • Hvis dine dokumenter er vendt på den korte kant, skal du trykke på muligheden [2-sidet scanning: Kort kant].
  5. Tryk på [OK]. (Hvis knappen [OK] vises.)
    image
    Hvis knappen [OK] ikke vises, efter at du har indstillet klokkeslættet, skal du trykke på image for at gå tilbage til faxafsendelsesskærmbilledet.
  6. Indtast et faxnummer.
  7. Tryk på [Fax start].