Hjem > Scan > Scanning med knappen Scan på maskinen > Lagring af scannede data i en mappe som en PDF-fil

Lagring af scannede data i en mappe som en PDF-fil

Scan dokumenter, og gem dem i en mappe på din computer som pdf-filer.
image

Brug knappen Scan på maskinen til at foretage midlertidige ændringer af scanningsindstillingerne. Brug Brother iPrint&Scan til at foretage permanente ændringer.

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på [Scan]>[til PC]>[til fil].
  3. Hvis maskinen er tilsluttet via netværket, skal du vælge navnet på den computer, du vil sende data til.
    image

Hvis du på displayet bliver bedt om at indtaste en PIN-kode til computeren, skal du indtaste den firecifrede PIN-kode på displayet og trykke på [OK].

4. (MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910) Indstillingerne ændres ved at trykke på [Valg] og derefter vælge de scanningsindstillinger, du vil ændre.(DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN) Indstillingerne ændres ved at trykke på image[Valg], og derefter vælge de scanningsindstillinger, du vil ændre. Hvis du bruger standardindstillingerne, skal du springe dette trin over.
    • [2-sidet scanning] (MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)
    • [Inds.]
    • [Farveindstilling]
    • [Opløsning]
    • [Filtype]
    • [Dokumentstørrels]
    • [Lysstyrke]
    • [Kontrast]

(kun tilgængelig for valgene [Farve] og [Grå])

• [Auto ret op]
    • [Skip tom side]
    • [Niveau for spring tom s. over]
    • [Fjern baggrundsfarve]

(kun tilgængelig for valgene [Farve] og [Grå])

• [Margenindst] (kun tilgængelig for visse modeller)
    • [S/H TIFF-komprimering]
    image
    • Hvis du vil ændre scanningsindstillingerne, skal der være tilsluttet en computer med softwaren Brother iPrint&Scan installeret til maskinen.

• Hvis din maskine viser knappen [OK], skal du trykke på [OK].

• Hvis du vil gemme indstillingerne som en genvej, skal du trykke på [Gem som genvej].

5. Tryk på [Start].
    Maskinen begynder at scanne. Hvis du bruger maskinens scannerglasplade, skal du vælge vejledningen på touchscreen'en for at udføre scanningsjobbet.