Hjem > Scan > Scanning med knappen Scan på maskinen > Gem scannede data på et USB-flashdrev

Gem scannede data på et USB-flashdrev

Scan dokumenter direkte på et usb-flashdrev.
  1. Ilæg dokumentet.
  2. Sæt et USB-flashdrev i maskinen.
  3. Tryk på [Scan til USB].
  4. (MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910) Indstillingerne ændres ved at trykke på [Valg] og derefter vælge de scanningsindstillinger, du vil ændre.(DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN) Indstillingerne ændres ved at trykke på image[Valg], og derefter vælge de scanningsindstillinger, du vil ændre. Hvis du bruger standardindstillingerne, skal du springe dette trin over.
    • [2-sidet scanning] (MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)
    • [Farveindstilling]
    • [Opløsning]
    • [Filtype]
    • [Dokumentstørrels]
    • [Lysstyrke]
    • [Kontrast]

(kun tilgængelig for valgene [Farve] og [Grå])

• [Filnavn]
    • [Filnavnstil]
    • [Filstørrelse]

(kun tilgængelig for valgmulighederne [Farve] og [Grå])

• [Auto-beskær]
    • [Auto ret op]
    • [Skip tom side]
    • [Niveau for spring tom s. over]
    • [Fjern baggrundsfarve]

(kun tilgængelig for valgene [Farve] og [Grå])

• [Margenindst] (kun tilgængelig for visse modeller)
    • [Scheiding van documenten]
    • [S/H TIFF-komprimering]
    image
    • Hvis din maskine viser knappen [OK], skal du trykke på [OK].

• For at oprette dine egne standardindstillinger: efter du har foretaget indstillingsændringer, tryk da på mulighden [Indst. ny std.], og tryk derefter [Ja].

• For at gendanne fabriksindstillinger: tryk [Fabriksinst.], og tryk derefter [Ja].

• Hvis du vil gemme indstillingerne som en genvej, skal du trykke på [Gem som genvej].

5. Tryk på [Start].
    image

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

Hvis maskinen beder dig om at vælge USB-værten, skal du foretage dit valg.

Maskinen begynder at scanne. Hvis du bruger maskinens scannerglasplade, skal du vælge vejledningen på touchscreen'en for at udføre scanningsjobbet.

VIGTIGT
    Displayet viser en meddelelse, mens dataene læses. DU MÅ IKKE tage strømstikket ud af printeren eller fjerne usb-stikket fra printeren, mens denne læser dataene. Du kan miste dine data eller beskadige usb-stikket.