Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Konfiguration og brug af LDAP-søgning > Udførelse af en LDAP-søgning med maskinens kontrolpanel

Udførelse af en LDAP-søgning med maskinens kontrolpanel

Når du har konfigureret LDAP-indstillinger, kan du anvende LDAP-søgefunktionen til at finde faxnumre eller e-mailadresser til brug til:

• Afsendelse af en faxmeddelelse (ikke DCP-modeller)
  • Afsendelse af en internet-fax (I-fax) (ikke DCP-modeller)
  • Scanning til e-mailserver
image
  • LDAP-funktionen understøtter LDAPv3.
  • LDAP-funktionen understøtter ikke SSL-TLS.
  • Du skal muligvis bruge Kerberos-godkendelse eller simpel godkendelse til at oprette forbindelse til LDAP-serveren, men det afhænger af den sikkerhedspolitik, din netværksadministrator har angivet.

• Du skal konfigurere SNTP-protokollen (netværkstidsserver), eller du skal indstille dato, klokkeslæt og tidszone korrekt på kontrolpanelet for Kerberos-godkendelse.

1. Tryk på image for at søge.
  2. Indtast de første tegn for søgningen vha. displayet.
  3. Tryk på [OK].
    LDAP-søgeresultatet vises på displayet; ikonet image vises før søgeresultaterne fra faxnummer- eller e-mail-adressebogen (lokal adressebog).
    • Hvis der ikke er noget match på serveren eller i den lokale adressebog, viser displayet [Resultaterne kan ikke findes.] i omkring 60 sekunder.
  4. Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at få vist det ønskede navn.
  5. Tryk på navnet.
    Tryk på [Detalj.] for at se detaljerne for navnet.
  6. Hvis resultatet omfatter mere end ét faxnummer eller e-mailadresse, beder maskinen dig om at vælge kun en. Tryk på [Anvend]. Gør et af følgende:
    • Hvis du sender en fax eller en I-Fax, skal du trykke på [Fax start].
    • Hvis du scanner til e-mailserveren, skal du indlæse dokumentet og trykke på [Næste] og derefter trykke på [Start].