Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Konfiguration og brug af LDAP-søgning

Konfiguration og brug af LDAP-søgning

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910: standard

LDAP-funktionen giver dig mulighed for at søge efter oplysninger, såsom faxnumre og e-mailadresser, på din server. Når du bruger serverfunktionerne Fax, I-Fax eller scan til e-mail serverfunktionen, kan du bruge LDAP-søgningen til at finde faxnumre eller e-mailadresser.

image
  • LDAP-funktionen understøtter ikke simplificeret kinesisk, traditionelt kinesisk eller Koreansk.
  • LDAP-funktionen understøtter LDAPv3.
  • LDAP-funktionen understøtter ikke SSL-TLS.