Indstil adgangskode for indstillingslåsen

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Gen. opsætning]>[Indst. lås].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstillinger] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  2. Indtast et firecifret nummer som adgangskode.
  3. Tryk på [OK].
  4. Indtast adgangskoden igen, når LCD-skærmen viser [Bekræft:].
  5. Tryk på [OK].
  6. Tryk på image.

MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Tryk på image [Administratorindstill.].
  2. Indtast den aktuelle administratoradgangskode, og tryk derefter på [OK].
  3. Tryk på [Adgangskode].
  4. Indtast den aktuelle administratoradgangskode igen, og tryk derefter på [OK].
  5. Indtast den adgangskode, som du vil bruge (8 til 32 tegn), og tryk derefter på [OK].
    image
    Denne adgangskode er også gyldig for andre [Administratorindstill.]-funktioner og for logon til Web Based Management.
  6. Når displayet viser [Bekræft], skal du indtaste adgangskoden igen og derefter trykke på [OK].
  7. Når maskinen beder dig om at vælge det næste trin, skal du foretage dit valg.
  8. Tryk på image.