Ändra fackprioritet

Relaterade modeller:MFC‑J6940DW / MFC‑J6955DW / MFC‑J6957DW
Ändra den prioritet för standardfack som maskinen använder för varje läge.
När [Autovälj fack] är valt för val av fack matar maskinen papper från det lämpligaste facket för papperstyp och pappersformat enligt inställningen för fackprioritet.
  1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Allmän inställ]>[Fackinst.].
  2. Tryck på alternativet [Fackinställn: Kopia], [Fackinställn: Fax], [Fackinställn: SkrivUt] eller [Fackinställn: JPEG-utskrift (Media)].
  3. Tryck på [Fackprioritet].
  4. Tryck på önskat alternativ.
  5. Tryck på image.