Hem > Pappershantering > Fylla på papper > Pappersinställningar > Ändra meddelandeinställningen för låg pappersnivå

Ändra meddelandeinställningen för låg pappersnivå

Relaterade modeller:MFC‑J6955DW / MFC‑J6957DW
Om inställningen för meddelande om att pappret håller på att ta slut står på [] visar maskinen ett meddelande om att pappersfacket nästan är tomt.

Standardinställningen är [].

Du kan dessutom se ikonen som visar återstående mängd papper i alternativet välj fack i kopieringsläget.

image
  1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Allmän inställ]>[Fackinst.]>[Med. pap.ni. låg].
  2. Tryck på [] eller [Av].