Överföra fax till datorn

Du kan överföra fax från maskinens minne till datorn.
  1. Tryck på image för att rensa felet tillfälligt.
  2. Se till att du har installerat Brothers programvara och drivrutiner på datorn och sätt sedan på PC-FAX-mottagning på datorn.
  3. Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn och välj ditt modellnamn (om det inte redan är valt).
  4. Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Ta emot.
  5. Läs och bekräfta anvisningarna på din dator.
    Fax i maskinens minne kommer automatiskt att skickas till datorn.
    image

Om fax i maskinens minne inte skickas till datorn:

Kontrollera att du har ställt in [Pcfax mottagn.] på maskinen.

Om det finns fax i maskinens minne när du konfigurerar PC-Fax-mottagning uppmanar pekskärmen dig att överföra faxen till din dator.

Om förhandsgranskningen av fax är avstängd tillfrågas du om du vill få utskrift av säkerhetskopior.

Tryck på [Ja] för att överföra alla fax i minnet till datorn.