Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Send en faks ved bruk av AirPrint (macOS)

Send en faks ved bruk av AirPrint (macOS)

Kontroller at maskinen står oppført på skriverlisten til Mac-datamaskinen. Apple TextEdit brukes i eksempelet nedenfor.

image

• AirPrint støtter kun faksdokumenter i svart/hvitt.
  • Maskinen støtter funksjonen Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås). Sending av fakser via AirPrint er ikke tilgjengelig hvis fakssending for hver bruker er begrenset.

1. Kontroller at maskinen er slått på.
  2. På Mac-datamaskinen åpner du filen du vil sende som faks.
  3. Klikk på Arkiv-menyen, og velg deretter Skriv ut.
  4. Klikk på Skriver popup-menyen, og velg Brother XXX-XXXX - Fax (der XXX-XXXX er navnet på modellen).
  5. Skriv inn informasjon om mottakeren av faksen.
  6. Klikk på Faks.