Hjem > Mobile/Web Connect > Mopria Print Service og Mopria Scan

Mopria Print Service og Mopria Scan

Mopria Print Service er en utskriftsfunksjon og Mopria Scan er en skannefunksjon på Android mobile enheter som er utviklet av Mopria Alliance. Med denne tjenesten kan du koble til samme nettverk som maskinen din for å skanne og skrive ut uten ytterligere oppsett.

image
image
  1. Android mobil enhet
  2. Wi-Fi®-tilkobling
  3. Maskinen din

Du må laste ned Mopria™ Print Service eller Mopria Scan fra Google Play og installere den på Android-enheten din. Du må aktivere denne tjenesten før du kan bruke den.