Hjem > Faks > Motta en faks > Fjerninnhenting av faks > Endre faksvideresendingsnummeret

Endre faksvideresendingsnummeret

1. Ring ditt eget faksnummeret.
  2. Når maskinen svarer, taster du inn fjerntilgangskoden (tre sifre etterfulgt av *). Hvis du hører én lang pipetone, har du meldinger.
  3. Når du hører to korte pipetoner, taster du inn 9 5 4.
  4. Vent på den lange pipetonen, og tast inn det nye nummeret (opptil 20 sifre) til faksmaskinen som faksmeldingene skal videresendes til, etterfulgt av ##.
    image

Du kan ikke bruke * og # som ringenumre, men du kan trykke på # for å sette inn en pause i faksnummeret.

5. Trykk på 9 0 for å stanse fjerntilgang når du er ferdig.
  6. Legg på når du hører en lang pipelyd.