Hjem > Faks > Motta en faks > Fjerninnhenting av faks > Videresende fakser eksternt

Videresende fakser eksternt

Ring maskinen fra en tonetelefon eller faksmaskin for å videresende innkommende fakser til en annen maskin.
  • Du må slå på Fakslagring eller Faksforhåndsvisning før du bruker denne funksjonen.
  1. Ring ditt eget faksnummeret.
  2. Når maskinen svarer, taster du inn fjerntilgangskoden (tre sifre etterfulgt av *). Hvis du hører én lang pipetone, har du meldinger.
  3. Når du hører to korte pipetoner, taster du inn 9 6 2.
  4. Vent på den lange pipetonen, og bruk deretter talltastaturet til å taste inn faksnummeret (opptil 20 sifre) til fjernfaksmaskinen som du ønsker faksmeldingene skal sendes til, etterfulgt av # #.
    image

Du kan ikke bruke * og # som ringenumre, men du kan trykke på # for å sette inn en pause i faksnummeret.

5. Legg på når du hører en lang pipelyd. Brother-maskinen videresender alle innkommende fakser til faksnummeret du skrev inn. Den andre faksmaskinen skriver deretter ut faksmeldingene.